Tredion: Jouw Next Level ICT-partner

Tredion: Jouw Next Level ICT-partner

Wil jij het meeste uit jouw ICT-omgeving halen? Ben jij klaar voor de volgende stap? Wij helpen jouw bedrijf naar the Next Level!

Tredion: Jouw Next Level ICT-partner

Next Level: de reden van ons bestaan. Het is waar we voor staan en waar we jou naartoe willen brengen! Geen stoffige systeembeheerder, geen standaard ICT-club: maar een groep mensen die in de kracht van de juiste technologie gelooft. De wereld van ICT draait om innovatie, elke dag worden er nieuwe dingen ontwikkeld die weleens heel veel voor jouw bedrijf kunnen gaan betekenen. Zoek jij een partner die de juiste combinatie kan maken tussen de praktijk met jouw mensen en de nieuwste techniek? Wij helpen jouw bedrijf naar the Next Level!

Next Level Jan

Ga jij voor Next Level ICT?

Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een vrijblijvende afspraak met ons in. Tijdens deze sessie zit jij aan tafel met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs.

Je wordt klant. En dan?

STAP #1

Analyse. We willen jouw bedrijf kennen. Hoe werk je? Wat zijn je uitdagingen en ambities?

STAP #2

Advies. Wanneer we het inzicht in jouw bedrijf combineren met onze kennis, krijg je pas echt goed advies.

STAP #3

Aan de slag. Heb je een goed gevoel? Dan migreren, implementeren en trainen we wat nodig is!

STAP #4

Blijven verbeteren. Elke dag streven wij ernaar om jou een stap verder te helpen. Wij staan voor je klaar!

STAP #1

Analyse. We willen jouw bedrijf kennen. Hoe werk je? Wat zijn je uitdagingen en ambities?

STAP #2

Advies. Wanneer we het inzicht in jouw bedrijf combineren met onze kennis, krijg je pas echt goed advies.

STAP #3

Aan de slag. Heb je een goed gevoel? Dan migreren, implementeren en trainen we wat nodig is!

STAP #4

Blijven verbeteren. Elke dag streven wij ernaar om jou een stap verder te helpen. Wij staan voor je klaar!

Je bent in goed gezelschap:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Ons kenniscentrum

Wij werken o.a. samen met deze partners: