ICT-beheer

ICT-beheer

ICT vormt de ruggengraat van jouw organisatie. Wij zorgen voor de juiste techniek passend bij jouw bedrijfsprocessen!

afspraak maken neem contact op

ICT is de toekomst

ICT is overal aanwezig binnen jouw organisatie. Denk aan de juiste hardware, systemen die up-to-date moeten zijn, back-ups die gedraaid moeten worden. Allerlei zaken die ervoor zorgen dat de dagelijkse gang van zaken kan worden doorgezet en dat jij en je medewerkers het werk goed kunnen doen.

Jij moet blindelings kunnen vertrouwen op jouw ICT. Maar dat is pas de basis. Met onze Next Level manier van denken zijn wij altijd op zoek naar de volgende stap. Zo kunnen we steeds het optimale uit jouw organisatie halen en zorgen we ervoor dat we toekomstbestendig zijn.

De aanpak van Tredion

We beloven jou ‘Next Level ICT’. We maken een scan van jouw organisatie en hebben samen een strategische sessie om jouw organisatie te leren kennen. Wat we allemaal willen weten lijkt veel, maar dit maakt het vervolg van onze samenwerking gemakkelijker. Want hoe meer wij weten, hoe beter we jouw processen kunnen inrichten!

Hoe werkt jouw organisatie? Hoe werken jouw medewerkers? Wat zijn jouw ambities voor de toekomst? En wat is jouw ideaalbeeld van je ICT? Al deze informatie (en nog veel meer) combineren wij met onze ervaring en kennis van de snel ontwikkelende ICT-markt. Onze specialistische sectorenkennis helpt om voor jou tot het beste advies te komen. We nemen alle onderdelen mee: (cloud-) platform, IT-infrastructuur, hardware, software en support. En uiteraard zorgen we ervoor dat alle oplossingen optimaal op elkaar zijn afgestemd, dus ook jouw telecom en security richten wij goed in.

Bij ons heb je een vast contactpersoon die van alles op de hoogte is. Onze ICT-engineers komen bij jou over de vloer wanneer nodig en onze helpdeskspecialisten staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zorgen voor een compleet dienstenpakket en denken altijd met jou mee. Waar wacht je nog op?

Neem contact op

Stappenplan ICT-migratie

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief!

Klik hier direct downloaden

ICT-beheer

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: