Semioverheid

Semioverheid

Veilig werken én altijd en overal bij alle data kunnen? Samen met jou zorgen we voor de meest optimale ICT-omgeving!

afspraak maken neem contact op

Jouw business: semioverheid

ICT is binnen de semioverheid ontzettend belangrijk en relevant. Denk aan de ICT-infrastructuur die op orde is, dat iedereen goed met elkaar kan samenwerken en dat er goed na is gedacht over security. Binnen overheidsinstellingen is vooral dat laatste ontzettend cruciaal. Samen met jou zorgen we ervoor dat alles optimaal geregeld is. Samen gaan we voor de meest veilige ICT-omgeving.

Tredion collega in een vergaderruimte met een laptop

ICT via Tredion

Wil je alles uit je ICT-omgeving halen, maar weet je niet altijd hoe? Of kom je extra handjes tekort, bijvoorbeeld bij een migratietraject? Een flexibele schil is in zulke situaties een fijne oplossing. Wij kunnen aanvullende diensten leveren op de al bestaande binnen de organisatie. Met specialisaties als een continuïteitsoplossing, een firewall of een adoptietraject ondersteunen wij waar nodig. Ook kunnen we het hele pakket van A tot Z uit handen nemen, bijvoorbeeld bij semi overheden. In zo’n situatie schakelen we ontzettend snel en zorgen we er samen met jou voor dat alles werkt én blijft werken.

Security voor overheidsinstellingen

Security is binnen de overheidssector ontzettend van belang. Alle data én de mensen moeten veilig en beschermd zijn. Kortom: cybercriminelen mogen geen weg naar binnen weten te vinden. Binnen security hebben wij verschillende oplossingen die er samen voor zorgen dat dit allemaal op orde is.

Allereerst wil je natuurlijk dat je op ieder moment bij je data kunt. Wanneer zich een calamiteit voordoet als brand of wanneer je gehackt wordt, moet je zo snel mogelijk overal weer bij kunnen. De continuïteitsoplossing maakt dit mogelijk. Het zorgt voor een groot stuk zekerheid wat betreft je data. Zo zorgen we ervoor dat dit altijd veilig is.

Naast de continuïteitsoplossing, is een managed firewall als basis ontzettend belangrijk. Dit inspecteert al het internetverkeer en zorgt er op die manier voor dat ongewenst verkeer wordt uitgesloten. Een SOC, wat staat voor Security Operations Center, gaat hierin nog een stapje verder. Met een SOC worden jouw systemen continu gemonitord, wat resulteert in een extra niveau van beveiliging. Zo kunnen we voorkomen dat een hacker binnenkomt en wanneer het wel gebeurt, de schade enorm beperken.

Binnen security is ontzettend veel mogelijk om alles wat gebeurt binnen de ICT veilig te houden. Wij zorgen ervoor dat jouw beveiliging goed geregeld is. Uiteraard samen met jou.

Uitdagingen binnen de semioverheid

Wanneer je werkzaam bent binnen de semioverheid, en dan specifiek binnen de ICT, komt het je misschien wel bekend voor dat sommige projecten snel moeten worden uitgevoerd. Of dat er bepaalde specialisaties benodigd zijn, maar die op dat moment niet beschikbaar zijn. In zulke situaties fungeren wij graag als de flexibele schil en helpen wij jullie waar nodig.

Denk aan een grote migratie die liever nog gisteren is afgerond dan vandaag. Extra handjes zijn in zo’n situatie ontzettend gewenst. Of een stukje kennis en expertise van een specifiek deelgebied. Logisch dat dat niet altijd intern aanwezig is, maar vaak is het wel nodig om de ICT-infrastructuur op orde te hebben.

Wij pakken deze projecten met beide handen aan en gaan geen uitdaging uit de weg. Onze samenwerking met een organisatie binnen de overheidssector start in de meeste gevallen met een project waarmee we aan de slag gaan en wat we implementeren. Het onderhoud ervan laten we nooit helemaal los. Een firewall moet immers beheerd blijven en een continuïteitsoplossing moet gemonitord worden, om maar wat voorbeelden te noemen. Dit onderhoud voeren we uit in samenwerking met jullie eigen IT-afdeling, zodat iedereen weet wat er speelt.

Wist je dat?  

Ook Next Level ICT? Als complete ICT-dienstverlener hebben wij ruime ervaring in diverse sectoren. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op of maak hier direct een afspraak.

Je bent in goed gezelschap:

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

Wij werken o.a. samen met deze partners: