Internetverbinding
Telecom

Internetverbinding

Wanneer je snel en efficiënt wil werken is een goede internetverbinding onmisbaar. Wij bieden jou deze oplossing!

afspraak maken neem contact op

Next Level internetverbinding

Vandaag de dag willen we alles het beste, het mooiste en het snelste. Zo ook een stabiele internetverbinding. Nu we met z’n allen zo vaak en zo lang online zijn, is dit haast onmisbaar te noemen. Een snelle en stabiele internetverbinding is een must voor een goed werkende ICT-omgeving.

Internet via Tredion

Wij leveren verschillende soorten internetverbindingen via koper, coax en glasvezel van onder andere KPN, Tele2, Delta Fiber, Vodafone Ziggo en Eurofiber. We verzorgen voor jou de aanvraag, de oplevering en ingebruikname van de internetverbinding. Op die manier zorgen we ervoor dat alles zo snel mogelijk gereed is, zodat jij aan de slag kunt!

Het traject ziet er als volgt uit: wij vragen de nieuwe internetverbinding aan voor IT en telefonie. Zodra de verbinding administratief is opgeleverd, komen we op locatie voor de oplevering. De internetverbinding testen we deze dag uiteraard goed, zodat we zeker weten dat alles goed is aangelegd en ingesteld.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw internetverbinding(en) veilig zijn. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit tegenwoordig is. En is er iets aan de hand met de internetverbinding? Dan kun je bij onze helpdesk terecht voor support. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van de keuzemenu’s en wachttijden bij de provider.

De voordelen van internetverbinding via Tredion

 • ✓

  Als er een storing is kun je ons bellen. Je krijgt geen keuzemenu; wij helpen je meteen.

 • ✓

  Eén factuur voor al jouw ICT-diensten.

 • ✓

  Monitoring van de status van jouw internetverbindingen.

 • ✓

  Wij zoeken de beste verbinding voor jouw locatie(s).

Glasvezel internet

Stabiel en ontzettend snel; dat is glasvezel. Glasvezel internet zorgt voor data op jouw telefoon, waarmee jij kunt bellen en kunt internetten. Via verschillende glasvezelkabels komt deze data op jouw laptop, computer of telefoon terecht.

Ligt er bij jou op het (bedrijven)terrein nog geen goede verbinding? Bij Tredion kunnen we de vraagbundeling voor glasvezel verzorgen. Met meerdere ondernemers tegelijk kun je vervolgens de aanleg van glasvezel betalen.

In samenwerking met verschillende partijen kunnen wij glasvezel trajecten begeleiden voor onze klanten. Dit resulteert in supersnel én stabiel internet. Wij hebben al meerdere vraagbundelingen succesvol afgerond, waaronder in de regio’s Altena en Vijfheerenlanden. Ga naar onze algemene glasvezel pagina voor updates over lopende projecten, onze partners en meer!

Wat glasvezel jou kan bieden

Glasvezel internet kent ontzettend veel voordelen. De belangrijkste 4 zetten wij voor je op een rij.

 • Voor hetzelfde geld het snelste
  Wanneer je kiest om over te stappen naar glasvezel internet, ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax of DSL-aansluiting. Voor datzelfde geld profiteer je toch van de voordelen van glasvezel.
 • Supersnel en stabiel internet
  Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Dat maakt dat je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Je verbinding is altijd snel en stabiel. Ideaal!
 • Zorgeloos werken in de cloud
  Deze oplossing kan oneindige hoeveelheden data aan. En dat is goed, want een goede internetverbinding is essentieel voor het werken in de cloud, voor een goede beveiliging en voor de steeds verdergaande automatisering van bedrijfsprocessen.
 • Even snel up- als downloaden
  Waar het bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt om iets te uploaden in plaats van te downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Net zo snel dus!

Wil je weten wat wij voor jou en jouw internetverbinding kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: