Vaste mobiel integratie
Telecom

Vaste mobiel integratie

Goed bereikbaar zijn voor zowel klanten als collega’s? Het kan met onze vaste mobiel integratie. Ontdek wat dit voor jou oplevert!

afspraak maken neem contact op

Next Level telecom

Ambulante collega’s, hybride werken of flexibele werkplekken op kantoor? Ook in deze situaties wil je dat al je personeel op de juiste manier bereikbaar is, zowel voor klanten als voor collega’s. Vaste mobiel integratie kan in deze situaties de oplossing zijn.

Specifieke oplossing

Met vaste mobiel integratie bekijken we samen met jou de wensen. Welke rollen hebben de medewerkers? Hoe moeten we ze faciliteren en wat hebben ze nodig om hun werk goed te doen? Aan de hand daarvan bepalen we persoonsspecifiek wat de beste oplossing is in de betreffende situatie.

Met de vaste mobiel integratie heb je een mobiele telefoon en ben je verder nergens van afhankelijk. Je bent goed bereikbaar voor klanten, belt uit met het vaste nummer van het bedrijf én je kan intern bellen met collega’s.

Zakelijke telecom via Tredion

Bij Tredion kunnen we een vaste mobiel integratie gemakkelijk instellen. En dat allemaal voor een relatief kleine investering. Om de vaste mobiel integratie gereed te maken, doorlopen wij een aantal stappen.

Van tevoren maken we een plan waarbij we kijken welke medewerker welke telefonieoplossing nodig heeft. Wat voor gebruikers kent de onderneming? Wie heeft vaste telefonie nodig, wie mobiele telefonie en wie beide? We kijken hierbij vooral welke middelen per persoon nodig zijn om het werk goed uit te kunnen voeren.

Vervolgens nemen we de mobiele abonnementen over van de huidige provider en zorgen we ervoor dat zowel de vaste als de mobiele telefonie bij ons op het platform zitten. Dit is nodig om de integratie te kunnen maken. Wanneer dat voor elkaar is, is het gemakkelijk: we zetten het vinkje van de vaste mobiel integratie aan en het is actief!

Het enige wat we nog voor jou moeten doen is het 06-nummer instellen waarmee de koppeling gemaakt moet worden en er moet een app worden geïnstalleerd op de mobiele telefoon. Deze app zorgt ervoor dat jij bereikbaar bent op de momenten dat het nodig is of dat jij dat wil en hiermee bel jij netjes uit met het telefoonnummer van het bedrijf.

Wanneer de integratie eenmaal werkt, kun je in één portaal zowel je vaste als je mobiele telefonie raadplegen. Denk hierbij aan het verbruik, voicemailberichten en het blokkeren van een simkaart bij diefstal. Ook kun je hierin je vaste telefonie aanpassen, zoals het aanpassen van het bandje dat men te horen krijgt wanneer het bedrijf gesloten is. Kom je er niet aan uit om iets zelf aan te passen of te raadplegen? Onze helpdesk helpt je graag! Dit is bij ons altijd inbegrepen in de overeenkomst.

Wat levert deze vorm van telecom op?

Juist omdat het zo gemakkelijk is, is een vaste mobiel integratie in veel gevallen dé oplossing in telefonie voor bedrijven. Vaste mobiel integratie levert het volgende op:

1. Gemak
Met vaste mobiel integratie kun je zakelijke én privé communicatie afhandelen op dezelfde telefoon. Voor klanten ben je bereikbaar op het vaste nummer van het bedrijf. En het ideale daarvan is dat je bijvoorbeeld om 17.00 of 17.30 uur een bandje in kunt stellen dat het bedrijf gesloten is. Ook kun je uiteraard aangeven dat je niet beschikbaar bent, wanneer je een vrije dag hebt of op vakantie bent.

Iemand die jou privé belt krijgt dit bandje uiteraard niet. Op die manier kun je je mobiele telefoon ook zakelijk gebruiken, zonder dat alles in elkaar overloopt. De bereikbaarheid wat betreft de zakelijke telefonie ligt helemaal in jouw handen.

2. Professionaliteit
Doordat jouw medewerkers op deze manier bellen, bellen ze uit met het vaste nummer van de zaak. Dit bevordert de professionaliteit naar klanten en andere externen toe, omdat iedereen met hetzelfde nummer belt.

3. Regie over communicatie met klanten
Wanneer één van jouw medewerkers belt met zijn of haar eigen 06-nummer, heb je geen inzicht in de communicatiestromen met klanten. Dit kan vervelend zijn, zeker wanneer diegene uit dienst treedt. Met vaste mobiel integratie voorkom je dat je geen controle hebt over de communicatiestromen met klanten. Kortom, je houdt meer regie over de communicatie met je klanten.

Vaste mobiel integratie: de voordelen

 • ✓

  Je hoeft geen vast toestel aan te schaffen.

 • ✓

  Je bent minder afhankelijk van een goede internetverbinding; alles gaat via mobiel.

 • ✓

  Waar je ook bent, je bent altijd goed bereikbaar. Zelfs onderweg.

 • ✓

  Het zorgt voor professionaliteit, doordat iedere medewerker belt met het vaste nummer van de zaak.

 • ✓

  Je hebt één aanspreekpunt wanneer er iets niet werkt of wanneer je een vraag hebt over de contracten.

 • ✓

  Alles staat op één factuur: vaste en mobiele telefonie, maar ook internet en andere diensten.

Ben je benieuwd hoe vaste mobiel integratie jouw werkwijze positief kan beïnvloeden? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: