Zorg

Zorg

Privacy en security zijn binnen de zorg ontzettend belangrijk. Wij ondersteunen je hierin!

afspraak maken neem contact op

Jouw business: de zorg

De zorgbranche is ontzettend breed. Of je nu een huisartsenpraktijk hebt, tandarts bent, werkzaam bent in een GGZ-instelling of bij een medicijn leverancier; privacy en security zijn ontzettend belangrijk. Als organisatie in de zorgsector moet je voldoen aan ontzettend veel protocollen. Hoe je dit goed implementeert? Tredion helpt je op het gebied van ICT!

Tredion collega op bezoek bij een klant

ICT in de zorg

Mede door die protocollen, zijn er uitdagingen waar je mogelijk tegenaan loopt. Deze uitdagingen zien wij vaak ook terugkomen in de vragen die we krijgen. De privacy en veiligheid moet ontzettend goed zijn, zodat je niet gevoelig bent voor cybersecurity. Wij lossen dit op met het Security Operations Center. Zo monitoren we jouw systemen continu en ontdekken we het meteen wanneer zich iets voordoet wat niet hoort. De kennis en kunde is niet meer intern benodigd, maar nemen wij dit op een goede manier uit handen.

Wel is het ontzettend belangrijk dat alle medewerkers bewust zijn van de gevaren die spelen. Door middel van trainingen creëren wij bewustwording. We brengen de medewerkers op de hoogte van de gevaren, maar nog belangrijker: we leren ze hoe je ermee om moet gaan. Wij geven de tips die nodig zijn om zo veilig mogelijk te werken.

Ook denken wij mee over de verschillende protocollen. Er zijn veel zaken waarbij een zorgorganisatie moet kunnen aantonen dat iedere medewerker die protocollen beheerst en ervan op de hoogte is. Hoe train je dat? En hoe borg je dat het daadwerkelijk gebeurt? Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij maken dit inzichtelijk en zorgen dat het aan te tonen is.

Praktische oplossingen in de zorgsector

Wij vinden het belangrijk om alles zoveel mogelijk onder te brengen binnen één platform. Wanneer je het Microsoft 365 platform gebruikt voor e-mail, de communicatie via Teams en het opslaan en produceren van documenten in Word, PowerPoint en Excel, is het handig als je ECD ook op basis van het Microsoft platform werkt. Wanneer zulke zaken aan elkaar gekoppeld zijn, werk je het meest efficiënt.

Daarnaast is het ook ontzettend kostenefficiënt. Kies je Microsoft als enige of één van de weinige platforms waarvan je gebruik maakt, dan hoef je uiteraard alleen die platforms te betalen. Hoe minder licenties je hebt, hoe minder het budget gespreid hoeft te worden. Bijkomend voordeel: wanneer je werkt met het Microsoft 365 platform, kom je mogelijk in aanmerking voor een non profit licentie. Met deze licentie kun je overal gebruik van maken, maar voor een veel lagere prijs.

Een ander belangrijk punt binnen de zorgsector zijn de vele processen en handmatige handelingen. Hoe kan dat in het vervolg sneller en nog beter: hoe kunnen we dit zoveel mogelijk automatiseren? Dit doen we met Power Apps of Power Automate. Op die manier gaat het werken sneller en efficiënter, maar worden de stappen ook keer op keer juist doorlopen.

Wist je dat?  

  • Stichtingen binnen de gezondheidszorg vaak in aanmerking komen voor non profit licenties?
  • Al onze medewerkers in het bezit zijn van een VOG?
  • Wij meer dan 300 klanten in verschillende sectoren bedienen?
  • Wij sinds 1999 onze klanten klaar maken voor de toekomst?

Ook Next Level ICT? Als complete ICT-dienstverlener hebben wij ruime ervaring in diverse sectoren. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op of maak hier direct een afspraak.

Je bent in goed gezelschap:

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

Wij werken o.a. samen met deze partners: