vorige

Branchespecifieke oplossingen voor MVIE
case

Branchespecifieke oplossingen voor MVIE

MVIE Audiovisuele Techniek ziet Tredion als partner op het gebied van ICT en als een verlengstuk van haar service.

MVIE in het kort

MVIE

MVIE Audiovisuele Techniek uit Gorinchem is in 2001 opgericht. Zij zijn dé expert in de verkoop, de installatie en het onderhoud van professionele audiovisuele totaaloplossingen.

Eigenaar Mark Versteegh omschrijft het als volgt: “Denk aan complete muziek- en omroepinstallaties, oplossingen om beeldschermreclame te tonen of presentatiesystemen. Ook zijn we professionals op het gebied van videoconferentiesystemen.”

Een andere specialisatie van MVIE is het optimaal integreren van apparatuur in gebouwen. “Ons bedrijf heeft zijn wortels in de installatietechniek”, vertelt Versteegh. “Wij geloven dat wij met onze unieke bedrijfsactiviteiten voor elke ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn.” Daar blijft het niet bij: MVIE levert voornamelijk duurzame en energiezuinige installaties. Versteegh: “Betrouwbaarheid, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.”

Klantcase MVIE 2

Bij de hand nemen op ICT-gebied

MVIE is al jaren klant van Tredion. Hun vraag aan ons is eigenlijk een doorlopend verzoek hen bij de hand te nemen op ICT-gebied. Het begon ooit met telefonie, toen ze de overstap naar VOIP maakten. In de loop der jaren heeft onze dienstverlening zich steeds verder uitgebreid. De laatste jaren is MVIE ook op zoek naar ondersteuning van hun klanten. Mark Versteegh: “Onze techniek is steeds meer ICT-gedreven. Er komt steeds meer behoefte aan verbindingen met netwerken.” MVIE maakt ook gebruik van branche-specifieke software.

Branche-specifieke oplossing

“Vanaf het moment dat Tredion met onze telefonie aan de slag ging, hebben ze tal van oplossingen geboden”, vertelt Mark. “Het vervangen van de server, het verzorgen van de firewall, de introductie van Microsoft 365…” En de implementatie van de Syntess app, speciaal toegespitst op de installatiebranche. Mark: “Met behulp van die app beheren we het volledige traject: het registreert een project vanaf de calculatie tot en met de facturatie!” Is de Cloudoplossing de volgende stap?

Meedenken op strategisch ICT-niveau

Mark: “Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn. Ze zijn kundig en vriendelijk. Dat is ook belangrijk. Tredion is meer dan een leverancier. We zijn hen meer gaan zien als partner! Waar nodig of mogelijk maken we gebruik van elkaars diensten, als verlengstuk van onze service aan onze klanten. Wij waren op zoek naar de ‘klik’ met een ICT-partner in de buurt. En dat is uitgekomen: ze zijn loyaal en trouw.  Wij passen qua DNA bij elkaar: zij brengen onze ICT naar het Next Level!”

Ook Next Level ICT?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. We helpen je graag verder met jouw ICT-uitdagingen!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: