Systeembeheer
ICT-beheer

Systeembeheer

Jouw apparaten veilig en gezond? Besteed dan jouw systeembeheer uit!

afspraak maken neem contact op

Next Level systeembeheer

Om goed te kunnen werken en vooral ook te kunnen blijven werken is het belangrijk dat de systemen waarmee je werkt up-to-date zijn. Om dit te bewerkstelligen is het ontzettend belangrijk dat het onderhoud van jouw systemen op de juiste manier gebeurt.

Onderhoud

Voor de veiligheid en continuïteit van jouw organisatie is het van groot belang dat er onderhoud gedaan wordt op jouw ICT-omgeving. Weet jij bijvoorbeeld of jouw systeem en dat van jouw medewerkers de laatste updates heeft ontvangen? Of kan je met zekerheid zeggen dat elk systeem is voorzien van antivirus software? Het is belangrijk dat je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden. Kun je dit niet? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen!

Veilig en gezond

Er zijn in de praktijk tal van bedrijven die verzuimen de laatste updates te installeren. Dit is een belangrijk aspect om uit te rollen én vervolgens te blijven monitoren. Wanneer dit niet gebeurt zijn jouw systemen niet of minder goed beveiligd en dat is het laatste wat je wil.

Een systeembeheerder is gespecialiseerd in computersystemen. Back-ups, software updates zodat de systemen up-to-date blijven, het installeren van beveiligingssoftware en ga zo maar door. De taken van een systeembeheerder zijn ontzettend waardevol voor jou en je organisatie.

Uitbesteden systeembeheer

Jouw systemen altijd veilig en gezond? Dan is het uitbesteden van jouw systeembeheer de juiste stap. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de systemen van jouw medewerkers. Hier heb je namelijk geen omkijken meer naar. Ideaal!

Wij nemen alle werkstations, laptops en/of servers in beheer. Onze ICT-specialisten zorgen niet alleen dat alle systemen up-to-date zijn, maar monitoren ook de activiteit en gaan proactief aan de slag om jouw omgeving te verbeteren. In ons klantportaal geven we inzicht in de gezondheid van jouw ICT-omgeving. Zo weet je precies wat de status is van jouw ICT-omgeving. Wij tonen hier onder andere welke systemen zijn voorzien van antivirus software, welke systemen een versleutelde schijf hebben en welke systemen achterlopen met het installeren van belangrijke updates.

Tredion updates

Ons platform team is dag in dag uit proactief bezig met het gezond houden en verbeteren van jouw ICT-omgeving. Zo zorgen wij er op de achtergrond voor dat jouw systemen up-to-date zijn en veilig blijven. Wanneer jouw systeem updates nodig heeft zullen ze jouw medewerkers via een pop-up attenderen dat er belangrijke updates geïnstalleerd moeten worden. Negeren jouw medewerkers deze meldingen? Dan nemen wij contact op om het belang van deze updates aan te geven. Zo zorgen we er samen voor dat alle systemen up-to-date blijven. Voor alle medewerkers!

De voordelen van systeembeheer uitbesteden

 • ✓

  Jouw systemen altijd up-to-date

 • ✓

  Inzicht in jouw systemen via ons klantportaal

 • ✓

  Antivirus en monitoring standaard inbegrepen

 • ✓

  Helpdesk standaard inbegrepen

 • ✓

  Vast bedrag per maand

Wil je meer weten over het uitbesteden van jouw systeembeheer? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: