Azure
Cloud

Azure

Een veilige cloudoplossing? Azure is de juiste keuze en biedt 200+ oplossingen!

afspraak maken neem contact op

Next Level cloud oplossing

Als bedrijf kijk je vooruit. Je wil meegaan met de ontwikkelingen, omdat deze ontwikkelingen je werk gemakkelijker, leuker of sneller kunnen maken. Om die reden wil je uiteraard ook werken in een cloud. Want ijzer in de kast staan is niet meer van deze tijd, toch? Daarvoor heeft Microsoft een oplossing: Azure. Azure is simpel gezegd de cloud van Microsoft. Bij Tredion bieden we dit via Microsoft aan en helpen we jou met de implementatie ervan. We bekijken wat jouw wensen zijn en zorgen op die manier voor de juiste inrichting, zodat jij en je medewerkers direct aan de slag kunnen.

Wat is Microsoft Azure?

Met Azure van Tredion kies je voor de degelijke enterprise techniek van Microsoft, zonder dat je een compromis hoeft te sluiten wat betreft je productiviteit of security. Ook deze punten kunnen wij voor jou verzorgen. Op die manier bieden wij een gedegen totaalpakket aan met alle oplossingen waar jij naar op zoek bent.

Azure is een verzamelnaam voor allerlei clouddiensten die Microsoft aanbiedt. Eén van deze diensten is Azure Virtual Desktop, maar ook kun je denken aan het hosten van websites of een server oplossing.

De cloud is met haar 200+ oplossingen zo groot dat het haast onmogelijk is om dit zelf goed ingesteld te krijgen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen binnen Azure ontzettend hard. Continu worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd, komen er nieuwe diensten bij en worden er verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor lift je met Azure altijd mee op de nieuwste ontwikkelingen.

Een groot voordeel van Microsoft Azure is dat je jouw data gegarandeerd in Europa kunt opslaan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor geo redundancy. Dit houdt in dat, wanneer er iets gebeurt met het datacenter waar jouw data is opgeslagen, je data gespiegeld wordt naar een andere locatie. En dat zorgt voor een nog hogere beschikbaarheid dan je al had.

Een Azure server via Tredion

Bij Tredion zetten wij Azure in voor onze klanten om bestaande IT-oplossingen gemakkelijker te laten verlopen. Op deze manier bieden we jou een stukje uit de cloud. Samen met jou achterhalen we op welke manier Azure jou en jouw bedrijf kan ondersteunen en vooruit kan helpen.

Wanneer je de omgeving wil vernieuwen, bekijken wij wat je nodig hebt. Welke oplossingen binnen Azure zijn voor jou belangrijk en waar heb je ze voor nodig? Aan de hand hiervan maken we een ontwerp en een plan om de oude omgeving over te zetten naar Azure. Het is belangrijk dat dit goed staat én dat jij het hier als klant helemaal mee eens bent, voordat we starten met de migratie.

Daarnaast kan het zo zijn dat je gebruikmaakt van een bepaalde applicatie die ook moet worden ondergebracht in de cloud, maar die niet bestaat binnen Azure. In zo’n geval bouwen wij een oplossing voor je en zorgen we ervoor dat alles wat jullie op dit moment gebruiken ook na de migratie in Azure gebruikt kan worden.

De voordelen van Azure bij Tredion

 • ✓

  Flexibiliteit en schaalbaarheid.

 • ✓

  Altijd de nieuwste ontwikkelingen tot je beschikking.

 • ✓

  Geen investering in systemen en dus ook geen vooruitbetaling nodig.

 • ✓

  Gegarandeerd je data in Europa opgeslagen.

 • ✓

  Een persoonlijke benadering: dezelfde contactpersonen.

 • ✓

  Het complete plaatje: naast deze cloudoplossing kunnen wij ook andere diensten uit handen nemen die elkaar versterken.

Wil je meer weten over Azure en wat het kan betekenen in jouw situatie? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: