Semioverheid

Sectoren

Elke sector is anders. Elke sector vraagt om specifieke kennis. Zo kunnen we jou echt helpen met jouw business en kan je leren van onze ervaringen.

afspraak maken neem contact op

Advocatuur & notariaat

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en strategische ICT-partner? Wij zijn een partner van hoog niveau, die optimale beveiliging biedt!

Educatie & kinderopvang

Focus op de ontwikkeling van de kinderen? En begrijpelijke ICT-support en er verder geen omkijken naar hebben? Dat is onze focus!

Bouw & industrie

Wil je de combinatie tussen werken op kantoor en buiten de deur zo soepel mogelijk laten verlopen? Wij bieden de oplossingen!

Semioverheid

Veilig werken én altijd en overal bij alle data kunnen? Samen met jou zorgen we voor de meest optimale ICT-omgeving!

Zakelijke dienstverlening

Heb jij als MKB-ondernemer behoefte aan een strategische partner voor al je ICT-uitdagingen? Wij bieden oplossingen: nu en in de toekomst!

Andere sector

Ook voor ondernemers in andere sectoren zijn we - met meer dan 20 jaar ervaring en up-to-date kennis - jouw partner voor ICT-advies.

Zorg

Privacy en security zijn binnen de zorg ontzettend belangrijk. Wij ondersteunen je hierin!

Je bent in goed gezelschap:

Specialist aan het woord

Marc-Jan Alblas | Adviseur / ICT Strateeg

Wat mij aanspreekt is het continue vertalen van moeilijke ICT-oplossingen naar een begrijpbare businesscase met toegevoegde waarde voor bestaande en nieuwe klanten van Tredion!

Alle specialisten
Marc-Jan Alblas

Roy de Bruijn | Commercieel directeur / ICT Strateeg

Uiteindelijk moet een klant de vruchten plukken van onze oplossingen. Zodat ze de volgende stap kunnen zetten naar een succesvollere toekomst!

Alle specialisten
Roy de Bruijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: