Certificeringen

Certificeringen

Bij Tredion begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste certificeringen te hebben. Hier vind je een overzicht van onze certificeringen en awards:

ISO27001:2017 – Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging staat bij Tredion hoog op de agenda. Onze ISO-certificering bevestigt dat we onze informatieprocessen beheersen, waardoor we de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische processen waarborgen. Dit betekent dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun data met de hoogst mogelijke zorg wordt beschermd. Jaarlijks worden we hierop getoetst door een erkende instantie. Dat is een geruststellend gevoel, toch?

Klik op de certificering om het officiële certificaat van Tredion te openen.

ISO-certificering Tredion

Microsoft Partner – Modern Work

Als toegewijde Microsoft Solutions Partner, gericht op ‘Modern Work’, streven we ernaar onze klanten de beste ervaring te bieden met Microsoft 365-oplossingen. Met aantoonbare ervaring in het implementeren van de moderne werkplek, helpen we dagelijks klanten om hun productiviteit te verhogen met behulp van Microsoft 365. Bovendien begeleiden we hen bij de overstap naar hybride werken met verschillende Microsoft-oplossingen. Daar zijn we trots op!

Logo Modern Work

Maar wat houdt ons partnerschap nu precies in? Het partnerlandschap van Microsoft is wereldwijd gezien enorm groot. Microsoft Partner word je echter niet zomaar. Om Microsoft Partner te worden én te blijven moet je voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gericht op drie categorieën:

  1. Prestatie
    Deze categorie meet de mogelijkheid van Tredion om haar klantenbestand en het klantenbestand van Microsoft uit te breiden.
  2. Vaardigheden
    In deze categorie wordt de toewijding aan vaardigheden en training gecontroleerd en weergegeven. De oplossingen van Microsoft zijn continue onderhevig aan vernieuwingen en verbeteringen. Om onze status te mogen behouden zijn we verplicht om de nieuwste examens met meerdere collega’s af te leggen en zo onze kennis bij te houden. Dit betekent dat we onze klanten altijd kunnen ondersteunen met de nieuwste technieken en innovaties, zodat zij ook hier hun voorsprong behouden ten opzichte van hun concurrenten.
  3. Klantsucces
    Deze categorie wordt gemeten op basis van de groei van het gebruik van Microsoft-oplossingen én het aantal geslaagde implementaties. Dit betekent dat wij verplicht zijn om aantoonbaar te maken dat we bij meerdere klanten succesvol de Microsoft-diensten hebben geïmplementeerd en blijven implementeren.

Vragen over onze certificeringen?

Neem dan contact met ons op, we lichten het graag verder toe!
Neem contact op

Wij werken o.a. samen met deze partners: