Bouw & industrie

Bouw & industrie

Wil je de combinatie tussen werken op kantoor en buiten de deur zo soepel mogelijk laten verlopen? Wij bieden de oplossingen!

afspraak maken neem contact op

Jouw business: bouw & industrie

Veelal alle bedrijven in de bouwsector en de industriesector hebben enerzijds een kantoor waar alles op het gebied van ICT goed moet werken, maar anderzijds werkt een groot deel van de medewerkers buiten de deur of in de fabriek. Die wisselwerking wil je natuurlijk optimaal laten verlopen. Je wilt dat je medewerkers die onderweg zijn en voornamelijk buiten de deur werken kunnen doen waar ze goed in zijn. Tredion biedt de oplossingen die nodig zijn om dit optimaal te laten verlopen. En vooral: om het tijdsefficiënt in te steken.

ICT-omgeving: de beste oplossing

Een van de belangrijkste zaken binnen een sector als bouw en industrie, is dat alles goed op elkaar is afgestemd. De werknemers die op kantoor werken, hebben een werkplek nodig welke optimaal is uitgerust om het primaire bedrijfsproces te ondersteunen. Op kantoor moet men er namelijk voor zorgen dat de operatie en productie doorloopt.

De collega’s die vaak onderweg zijn, moeten daarentegen flexibeler zijn. Ze hebben bijvoorbeeld een tablet nodig waarmee ze in contact staan met collega’s, maar waarop ze ook de mogelijkheid hebben om werkbonnen en andere zaken in te vullen. Hier komt de koppeling met het kantoor om de hoek kijken. Het proces moet zo zijn ingericht dat wanneer iemand een werkbon of een ander document invult, dit door wordt geschoten naar kantoor en het daar wordt opgepakt. Hoe? Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier werkt!

Veiligheid voorop

Wanneer je als bedrijf deze tablets beschikbaar stelt, wil je uiteraard dat ze gebruikt worden waar ze voor bedoeld zijn. Dit lossen wij op met Mobile Device Management. En wanneer een tablet kwijt raakt, moet de data die hierop verzameld is er uiteraard meteen vanaf kunnen worden gegooid. Je wilt immers dat je data op ieder moment veilig is. In soortgelijke situaties springen wij bij.

Daarnaast zien we in de industriesector vaak terugkomen dat de software van machines geupdate moet worden. Dit moet op regelmatige basis gebeuren, zodat alles goed door kan blijven draaien. Maar hiervoor moet de leverancier op afstand toegang krijgen. Wij doen er in soortgelijke situaties alles aan ervoor te zorgen dat de leverancier zijn werk kan doen, maar de veiligheid gewaarborgd blijft.

Uitdagingen binnen de bouwbranche en industriesector 

Uitdagingen? Daar draaien wij ons hoofd niet voor om! Wij houden ervan om de meest complexe en uiteenlopende uitdagingen op het gebied van ICT op te lossen. Voor jou maken we het graag zo gemakkelijk mogelijk om op de juiste manier verbonden te zijn met collega’s. We richten de ICT-omgeving zo in dat jullie efficiënt door kunnen werken. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben wij video’s en handleidingen beschikbaar. Ook kunnen we aan de slag met trainingen wanneer dit benodigd is.

Een uitdaging die we vaak horen is dat een organisatie in de cloud wil werken, maar dat de software die gebruikt wordt niet geschikt is voor de cloud. Gelukkig is hier tegenwoordig ontzettend veel in mogelijk. Ook in deze situatie bieden wij een passende oplossing. We zetten het bijvoorbeeld virtueel in de cloud.

Kortom: uitdagingen? Wij zetten ze om en zoeken naar een geschikte oplossing!

Wist je dat?  

  • 80% van de devices waar werkbonnen op staan niet beheerd worden en daardoor niet veilig zijn?
  • Het ondanks dat je nog met oudere software werkt, er ook mogelijkheden zijn om in de cloud te werken?
  • Wij meer dan 300 klanten in verschillende sectoren bedienen?
  • Wij sinds 1999 onze klanten klaar maken voor de toekomst?

Ook Next Level ICT? Als complete ICT-dienstverlener hebben wij ruime ervaring in diverse sectoren. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op of maak hier direct een afspraak.

Je bent in goed gezelschap:

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wij werken o.a. samen met deze partners: