Mobiele telefonie
Telecom

Mobiele telefonie

Wil je, ook op afstand, bereikbaar zijn voor collega’s en klanten? Kom erachter hoe je mobiele telefonie in kunt zetten voor zakelijk gebruik!

afspraak maken neem contact op

Next Level mobiele telefonie

Het op afstand werken en het thuiswerken vraagt om een andere manier van bereikbaarheid. Jaren geleden hadden we allemaal een fysieke, vaste telefoon op ons bureau staan. Dat is verleden tijd en doordat we steeds meer op afstand werken en in sommige gevallen misschien ook meer onderweg zijn, is het belangrijk dat jij en je medewerkers ook op die momenten bereikbaar zijn.

De oplossing: mobiele telefonie

Mobiele telefonie biedt in deze situaties de uitkomst. Hiermee ben je niet alleen voor collega’s op ieder moment bereikbaar, maar ook voor externen én kun je zelf via jouw mobiele telefoon met het nummer van de organisatie iedereen bereiken.

Via verschillende apps heb je namelijk de mogelijkheid om via jouw mobiele telefoon met het vaste nummer van de organisatie te bellen. Op die manier voorkom je onprofessionele communicatie én dat je wordt teruggebeld op je privé nummer.

Mobiel bellen via Tredion

Bij Tredion werken we samen met de drie grote providers in Nederland met een eigen netwerk: Vodafone, T-Mobile en KPN. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor mobiele telefonie, bekijken we samen met jou wat jij en jouw medewerkers nodig hebben. Hierbij kijken we naar het verbruik, de dekking van het netwerk en naar bepaalde functionaliteiten waar je naar op zoek bent. Op die manier achterhalen we welk abonnement het beste past in jouw situatie.

Wanneer het akkoord is, zorgen wij ervoor dat alles bij de huidige provider wordt opgezegd en het wordt overgezet. Uiteraard met nummerbehoud, zodat jullie gewoon door kunnen bellen met de bestaande nummers. Ook zorgen wij voor de simkaarten en zorgen we ervoor dat jullie portaal live is bij de overgang. In dit portaal kan alles worden ingezien: van actueel verbruik tot specificaties. Zelfs simkaarten kunnen in dit portaal geblokkeerd worden.

Als alles eenmaal loopt, houden we je uiteraard op de hoogte van nieuwigheden. Wanneer een provider bijvoorbeeld een nieuw abonnement heeft wat aantrekkelijk is voor jou, houden we je proactief op de hoogte van de mogelijkheden.

Zakelijke telecom: de combinatie tussen vast en mobiel

Naast alleen mobiele telefonie, kun je bij ons ook terecht voor de combinatie tussen vaste en mobiele telefonie. Op die manier haal je het optimale uit je telecom en zijn collega’s zowel onderweg als op kantoor en thuis goed bereikbaar.

Met de combinatie tussen vast en mobiel kun je per gebruiker aangeven welk type gebruiker het moet zijn. Is een collega veelal onderweg en buiten de deur? Dan moet diegene goed mobiel bereikbaar zijn. Maar werk je altijd op kantoor en heb je vaak telefonisch contact? Dan biedt vaste telefonie een uitkomst. Maar ook de combinatie van beide is mogelijk voor één gebruiker. Wanneer je die betreffende collega belt, gaat zowel de vaste als mobiele telefoon rinkelen.

De combinatie tussen vast en mobiel bellen brengt het grote voordeel met zich mee dat zowel vaste telefoons als mobiele telefoons goed met elkaar samengaan. Vanaf jouw mobiele telefoon kun je collega’s op hun vaste telefoon bereiken en andersom; en dat alles zonder dat iemand merkt hoe jij belt.

Mobiele telefonie bij Tredion: de voordelen

 • ✓

  Verschillende opties qua looptijd: 1 jaar, 2 jaar of maandelijks opzegbaar.

 • ✓

  Alles op één factuur.

 • ✓

  Wij gaan op zoek naar het abonnement dat bij jou past.

 • ✓

  Het integreren van mobiele telefonie met vaste telefonie is op ieder moment mogelijk.

 • ✓

  One stop shop: naast telecom kun je bij ons ook terecht voor alle andere zaken op het gebied van ICT.

 • ✓

  Geen lange wachtrijen of keuzemenu’s: alle communicatie verloopt via één vast contactpersoon bij Tredion.

Wil je graag weten wat mobiele telefonie voor jou en jouw medewerkers kan betekenen en kan opleveren? Wij bespreken dit graag met je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: