Microsoft 365 back-up
Moderne werkplek

Microsoft 365 back-up

Wil je jouw data veilig stellen en de continuïteit ervan waarborgen? Zorg voor een goede Microsoft 365 back-up waar wij je bij kunnen helpen!

afspraak maken neem contact op

Next Level Microsoft 365 back-up

Binnen ieder bedrijf komt het wel eens voor dat er per ongeluk of bewust een bestand verwijderd wordt of dat er iets zoek raakt. Ook kan het gebeuren dat je slachtoffer wordt van hackers en je vervolgens heel veel geld moet betalen om je data terug te krijgen. Met een goede Microsoft 365 back-up is dit gelukkig verleden tijd.

Continuïteit waarborgen

Wij vinden dat IT veilig moet zijn. En dat is precies de reden dat we de back-up van Microsoft 365 standaard meenemen in het pakket en dat het is inbegrepen bij de prijs. Juist omdat het zo belangrijk is dat dit goed gebeurt, zodat er niks verloren gaat en jij en je medewerkers allemaal op een fijne manier kunnen werken.

Wanneer je tijdig en regelmatig een back-up maakt van al je data, voorkom je mogelijke problemen. Het zorgt voor continuïteit en het maakt het onmogelijk om data te verliezen. En stel dat er toch iets gebeurt, dan is je data binnen no time weer beschikbaar.

Microsoft 365 back-up bij Tredion

Wil je verantwoord ondernemen en verantwoord omgaan met de data van jouw klanten, dan is een back-up onmisbaar. Wanneer je iets verwijdert loop je een groot risico dat je het niet meer terug kunt vinden. En wanneer je slachtoffer wordt van een ransomware aanval kan het zo zijn dat je zelfs al je data kwijt bent. Iets wat uiteraard niemand wil.

Microsoft levert geen back-up van jouw data in Microsoft 365. Dat is precies de reden dat wij dat wél voor jou doen. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je IT veilig uit te voeren en veilig te houden.

Dit doen wij als volgt: we koppelen aan de achterkant van het Microsoft platform een product op de API. Binnen een dag is alles gereed om back-ups te gaan maken. Wat er vervolgens letterlijk gebeurt is dat er iedere nacht data van de Microsoft cloud wordt overgezet naar een andere cloud. Op die manier heb jij dagelijks een back-up van je data.

Vervolgens controleren we na iedere back-up of het goed gelukt is en kun jij dit terugvinden in je klantportaal. Zo zie je precies wanneer de laatste back-up goed is uitgevoerd.

De voordelen van een Microsoft 365 back-up

 • ✓

  Het waarborgen van de continuïteit.

 • ✓

  Onbeperkte hoeveelheid data en duur van de opslag.

 • ✓

  Jouw data waarvan een back-up wordt gemaakt wordt ook opgeslagen in de cloud.

 • ✓

  Je data is veiliggesteld bij ransomware aanvallen.

 • ✓

  Per ongeluk verwijderde data kan worden teruggehaald.

Ben je benieuwd naar onze Microsoft 365 back-up werkwijze en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: