Tredion is Great Place To Work-Certified
Podcast

Tredion is Great Place To Work-Certified

Met een indrukwekkende score van 90% zijn we trots om aan te kondigen dat Tredion officieel Great Place To Work-Certified is. Deze certificering, direct bepaald door onze eigen collega’s, bevestigt dat iedereen binnen Tredion zich betrokken, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. In deze blog (inclusief podcast) vertellen we meer over deze Next Level prestatie!

Wat is Great Place To Work?

Great Place To Work voert wereldwijd onafhankelijk medewerkersonderzoek uit met een vragenlijst van 60 stellingen. Deze methodiek is gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek, wat aantoont hoe gedegen het is. In dit onderzoek staan de thema’s vertrouwen, trots en plezier centraal. En dit is precies wat wij bij Tredion belangrijk vinden.

In onze podcast ‘Tredion In Gesprek’ duiken collega’s Jan, Marie-Janne en Mirjam in het concept ‘Great Place To Work’ met Wencke Ester-Lorber, commercieel directeur bij Great Place To Work. Ontdek in deze aflevering hoe bedrijven gecertificeerd worden, wat dit voor ondernemers betekent en wat de ervaringen van Tredion zijn.

Liever geen podcast? Lees dan hieronder verder.

Waarom hebben we meegedaan?

Tredion streeft altijd naar ‘Next Level’ in alles wat we doen. We gaan voor een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en bijdraagt aan een positieve sfeer. Ook willen we als organisatie blijven verbeteren. Daarom hebben we al onze collega’s gevraagd deze vragenlijst in te vullen. Dit onderzoek biedt inzicht in onze positie als werkgever: wat we goed doen, waar verbeterpunten liggen en hoe we presteren in vergelijking met andere organisaties.

Onze resultaten

Tredion is nu officieel Great Place To Work-Certified. Maar wat betekent dit precies in cijfers? Volgens onze collega’s zijn de meest gewaardeerde aspecten binnen Tredion het gevoel van kameraadschap en saamhorigheid (98%).  Ook rechtvaardigheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel met een waardering van 97%. Daarnaast scoren respect, integriteit, competentie, ondersteuning, trots, geloofwaardigheid en de bereidheid om als team samen te werken allemaal rond de 90%.

Enkele stellingen die we graag uitlichten en een score van 100% kregen, zijn:

  1. Dit is een leuke plek om te werken;
  2. Mensen hier vieren speciale gelegenheden;
  3. Mensen hier worden eerlijk behandeld;
  4. Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind;
  5. Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place To Work.

Collega’s aan het woord

Shoutout naar al onze collega’s die zorgen dat wij een fijne plek zijn om te werken. Wil je écht de sfeer proeven bij Tredion? Bekijk dan ook onze video waarin collega’s verschillende leuke vragen beantwoorden.

Ben jij benieuwd of Tredion ook een Great Place To Work is voor jou? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet zien we je snel bij ons op kantoor!

Bekijk onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Jan van Wijgerden,
hij vertelt je er graag meer over

Directeur / ICT Strateeg

→ Stuur een e-mail
Jan van Wijgerden

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: