Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Benieuwd wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert? In 6 stappen nemen we je mee in onze Next Level procedure!

Je solliciteert

Wij bekijken je sollicitatie. Binnen 5 werkdagen kun je van ons een reactie ontvangen en weet je of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Waarom 5 werkdagen? Omdat wij iedere sollicitatie de aandacht willen geven die er ook in is gestopt. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie? Of staat de juiste vacature er nu niet tussen? Stuur gerust je gegevens naar werken@tredion.nl. Dan bewaren wij jouw informatie voor een aantal maanden. Mocht er een passende vacature voorbijkomen, dan kunnen wij alsnog contact met je opnemen. Tip! Volg ons via Instagram (@werkenbijtredion) om op de hoogte te blijven van onze actuele vacatures en om de Tredion cultuur te ervaren.

Het eerste contact

We nemen telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je vragen stellen.

Elkaar leren kennen

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. We gaan inhoudelijk in op je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij wellicht de nieuwe collega bent die wij op dit moment zoeken. Maar we vinden het ook belangrijk dat jij erachter komt of deze functie past bij wat jij zoekt. Aan het eind van het gesprek vragen we je ook naar je huidige salaris/salarisindicatie. Dit doen we om de verwachtingen te managen.

Het vervolggesprek

Is er een match?! Dan willen we je uitnodigen voor een vervolggesprek. In dit gesprek zit je met, wie weet, je toekomstige teamleider en één van onze directeuren om tafel. We gaan dan uitgebreider in op de inhoud van de functie, het team en natuurlijk jou. Ook vragen we na het tweede gesprek referenties bij je op.

Bevalt het van beide kanten?

Bevalt het nog steeds van beide kanten? Dan vragen wij je om een assessment te maken bij ons vertrouwenspersoon. Het assessment bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst en een capaciteitentest. Waarom een assessment? Omdat we het belangrijk vinden om een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen en we op zoek zijn naar een perfecte match. Samen met ons vertrouwenspersoon ga je in gesprek over de uitkomsten. Zo leer jij jezelf ook nog een beetje beter kennen ;) De uitkomsten hiervan worden later met elkaar besproken.

Samen naar the Next Level!

De gesprekken en het assessment geven ons en jou een goed beeld om te ervaren of we nog steeds een match zijn. Is het een match? Dan doen wij je graag een aanbod! Ga je akkoord met ons aanbod, welke past bij jouw kennis en ervaring? Dan gaan wij ervoor zorgen dat je contract zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt. In dit proces hoort ook het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Natuurlijk zetten we gelijk je onboarding in gang zodat jij een Next Level start hebt bij Tredion. Welkom, wij hebben er zin in!

Kopje koffie?

Wil je meer weten over werken bij Tredion of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze collega Mirjam (Recruiter). Ze helpt je graag verder! → LinkedIn → contact

Wij werken o.a. samen met deze partners: