Over Tredion

Wij helpen organisaties écht verder, zodat zij altijd klaar zijn voor de toekomst en hun groeiambities waar kunnen maken in de complexe ICT-wereld.

Het Tredion-DNA

Tredion kent haar oorsprong in 1999. Ons team vandaag de dag bestaat uit jonge en bevlogen ICT-specialisten die allemaal het Tredion-DNA hebben. Inmiddels bieden we een dienstenpakket waarmee we ondernemingen tot wel 1000 werkplekken feilloos kunnen bedienen.

Onze kernwaarden

 • Gedreven:
  We zijn gedreven om altijd het maximaal haalbare te bereiken.
 • Innovatief:
  We werken met de nieuwste technieken aan Next Level cases.
 • Plezier:
  We maken plezier met elkaar.
 • Teamgeest:
  We geloven dat we samen verder komen.

Sinds 1999

Het was 1999. Jan van Wijgerden zat op zijn zolderkamer in Vuren en startte zijn automatiseringsbedrijf. Het heette toen nog geen Tredion maar Com.Tech, maar de insteek was gedeeltelijk gelijk aan die van vandaag. Destijds richtte Jan zich op de MKB-markt in de regio om ondernemingen te helpen hun doestellingen te behalen met behulp van ICT-oplossingen. Het bleek een goede formule, want al snel ontgroeide hij zijn zolderkamer en verhuisde hij naar Gorinchem.

De focus verschoof van regio Vuren naar Midden-Nederland en de naam Com.Tech. veranderde in Tredion Automatisering BV. In 2019 vierde Tredion haar 20-jarig bestaan en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde ICT-dienstverlener. De kernwaarden die Jan in 1999 had, leven nog steeds: Innovatie, enthousiasme, bevlogenheid en betrokkenheid staan nog iedere dag centraal. Door onze nieuwsgierigheid zijn we altijd op zoek naar de beste innovaties op de markt en onze lat ligt hoog!

Benieuwd waar wij nu elke dag met onze collega’s aan de slag gaan? Loop dan alvast virtueel door ons kantoor op Avelingen-West!

Aan allround ICT-diensten, werd in 2013 een telecom-tak toegevoegd. Waardoor Tredion Automatisering uitgroeide tot Tredion ICT & Telecom. Inmiddels zijn de diensten verder aangevuld met Security en Business Productivity. Wij helpen bedrijven operationeel efficiënter en toekomstbestendig te worden en helpen om hun groeiambities waar te maken! Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen!

Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Het lijkt een eenvoudige zin, maar het is de kern van de visie waar het bij Tredion om draait. Benieuwd wat het nog meer betekent? Bekijk de video.

close

Specialist aan het woord

Roy de Bruijn | Commercieel directeur / ICT Strateeg

Ik krijg energie van complexe vraagstukken. Wanneer je het vertrouwen krijgt van een klant daarin actief te mogen meedenken.

Alle specialisten

Evert Meijeren | Projectbegeleider / Telecom Engineer

Een verhuizing is vaak iets waar een klant tegenop ziet. Voor mij is het een uitdaging. Ik werk ernaar toe dat alles goed verloopt en een klant achteraf kan zeggen: 'Dit is vlekkeloos verlopen!'

Alle specialisten

Tim Kerseboom | Adviseur / ICT Strateeg

Onze roadmap is gebaseerd op de onderneming van de klant. Het is ontzettend gaaf om daarop terug te horen dat het precies is wat ze zoeken. Een nieuwe invalshoek waar ze echt wat mee kunnen.

Alle specialisten

Wat is onze drijfveer?

Laatst vroegen we onze collega’s wat hen energie gaf in een dag werken. Bijna allemaal gaven ze hetzelfde antwoord:

Mensen helpen, eerlijk advies geven, ontzorgen. Klaar staan in leuke tijden van groei of nieuwe stappen én er ook zijn in het geval van problemen of uitdagingen. In voor- en tegenspoed, als echte partners.

Benieuwd wat onze collega’s beweegt om bij Tredion te werken? Bekijk de video!

close

Kom jij ons team versterken?

alle vacatures

Wij werken o.a. samen met deze partners:

https://www.barracuda.com/ https://www.kpn.com/ https://www.microsoft.com/nl-nl/ https://www.dell.com/nl-nl/ https://tredion.nl/tredion-opent-nieuwe-locatie-in-tilburg/ https://www.nitsolutions.nl/ https://www.canonbusinesscenter.nl/over-ons/over-cbc-nederland