Over Tredion

Over Tredion

Wij helpen organisaties écht verder, zodat zij altijd klaar zijn voor de toekomst en hun groeiambities waar kunnen maken in de complexe ICT-wereld.

Het Tredion-DNA

Tredion kent haar oorsprong in 1999. Ons team vandaag de dag bestaat uit jonge en bevlogen ICT-specialisten die allemaal het Tredion-DNA hebben. Inmiddels bieden we een dienstenpakket waarmee we ondernemingen tot wel 1000 werkplekken feilloos kunnen bedienen.

Onze kernwaarden

 • Gedreven:
  We zijn gedreven om altijd het maximaal haalbare te bereiken.
 • Innovatief:
  We werken met de nieuwste technieken aan Next Level cases.
 • Plezier:
  We maken plezier met elkaar.
 • Teamgeest:
  We geloven dat we samen verder komen.

Sinds 1999

Het was 1999. Jan van Wijgerden zat op zijn zolderkamer in Vuren en startte zijn automatiseringsbedrijf. Het heette toen nog geen Tredion, maar Com.Tech, maar de insteek was gedeeltelijk gelijk aan die van vandaag. Destijds richtte Jan zich op de mkb-markt in de regio om ondernemingen te helpen hun doelstellingen te behalen met behulp van ICT-oplossingen. Het bleek een goede formule, want al snel ontgroeide hij zijn zolderkamer en verhuisde naar Gorinchem.

De focus verschoof van regio Vuren naar Midden-Nederland en de naam Com.Tech veranderde in Tredion Automatisering BV. Dit jaar viert Tredion haar 25-jarig bestaan en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde ICT-dienstverlener. De kernwaarden die Jan in 1999 had, leven nog steeds: innovatie, enthousiasme, bevlogenheid en betrokkenheid staan nog iedere dag centraal. Door onze nieuwsgierigheid zijn we altijd op zoek naar de beste innovaties op de markt en onze lat ligt hoog!

Benieuwd waar wij nu elke dag met onze collega’s aan de slag gaan? Loop dan alvast virtueel door ons kantoor op Avelingen-West!

Aan allround ICT-diensten, werd in 2013 een telecom-tak toegevoegd. Zo groeide Tredion Automatisering uit tot Tredion ICT & Telecom. Inmiddels zijn de diensten verder aangevuld met Security en de moderne werkplek. Wij helpen bedrijven operationeel efficiënter en toekomstbestendig te worden en helpen om hun groeiambities waar te maken. Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen!

Wij zorgen dat je altijd klaar bent voor de toekomst.

Het lijkt een eenvoudige zin, maar het is de kern van de visie waar het bij Tredion om draait. Benieuwd wat het nog meer betekent? Bekijk de video.

close

Specialist aan het woord

Roy de Bruijn | Commercieel directeur / ICT Strateeg

Ik krijg energie van complexe vraagstukken. Wanneer je het vertrouwen krijgt van een klant daarin actief te mogen meedenken.

Alle specialisten
Roy de Bruijn

Evert Meijeren | Control Center Tredion Engineer

Een verhuizing is vaak iets waar een klant tegenop ziet. Voor mij is het een uitdaging. Ik werk ernaar toe dat alles goed verloopt en een klant achteraf kan zeggen: 'Dit is vlekkeloos verlopen!'

Alle specialisten
Evert Meijeren

Tim Kerseboom | Adviseur / ICT Strateeg

Onze roadmap is gebaseerd op de onderneming van de klant. Het is ontzettend gaaf om daarop terug te horen dat het precies is wat ze zoeken. Een nieuwe invalshoek waar ze echt wat mee kunnen.

Alle specialisten
Tim Kerseboom

Great Place To Work-Certified!

Tredion streeft altijd naar ‘Next Level’ in alles wat we doen. We gaan voor een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en bijdraagt aan een positieve sfeer.

Sinds oktober 2023 zijn wij officieel gecertificeerd door Great Place To Work Nederland. En met een score van 90% op het medewerkersonderzoek, is dit iets om trots op te zijn.

Shoutout naar al onze collega’s die zorgen dat wij een Next Level plek zijn om te werken!

Great Place To Work
close

Kom jij ons team versterken?

alle vacatures

Wij werken o.a. samen met deze partners: