Hoe kun je doorgroeien binnen Tredion?
Podcast

Hoe kun je doorgroeien binnen Tredion?

Binnen Tredion kijken we altijd vooruit. Stilstaan is geen optie in onze constant veranderende branche. We zijn dan ook toegewijd aan het bieden van kansen voor ontwikkeling en groei. Deze blog geeft je een kijkje in hoe wij dat aanpakken.

Collega’s aan het woord

Ontdek de leerpaden van collega’s Sjoerd, Marvin en Dennis bij Tredion. Vanuit verschillende startpunten, van supportfuncties tot werk in de horeca, hebben zij zich ontwikkeld tot professionals in de ICT. Zij delen hun ervaringen over de impact van opleidingen, onze bedrijfscultuur, uitdagingen in de ICT-sector en meer!

Luister naar hun verhalen in onze podcast hieronder of op Spotify.

Meer weten over de mogelijkheden binnen Tredion? Lees dan hieronder verder.

Je persoonlijke leerpad

Jouw ontwikkeling start met een persoonlijk ontwikkelplan, opgesteld samen met je teamleider. Dit plan omvat niet alleen je huidige werkzaamheden, maar ook je ambities en groei binnen Tredion. We ondersteunen je in het vinden van de leerwijze die het beste bij jou past, zoals online cursussen, zelfstudie, kennisdeling of groepsleren. Om je groei te stimuleren, bieden we ook een ontwikkelbudget voor relevante cursussen en trainingen.

De mens centraal

Bij Tredion staat de mens centraal. Het is voor ons belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat jouw stem gehoord wordt. Om je groei en ontwikkeling te bevorderen, vinden er elke 4 tot 6 weken gesprekken met je teamleider plaats, waarbij jouw welzijn, voortgang en ontwikkelingsdoelen centraal staan. Daarnaast voeren we een jaargesprek om terug te kijken en vooruit te plannen.

Learning on the job

Leren op de werkplek is bij ons van groot belang. Werkend leren stelt je in staat om snel en effectief in te spelen op nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Door de kennis van collega’s direct toe te passen in de praktijk, groei je in je rol. Om je hierbij te helpen, organiseren we ook interne kennissessies waar we van elkaar leren en samen groeien.

Microsoft certificaten

Als Microsoft partner vinden we het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in Microsoft 365. Daarom bieden we diverse technische cursussen aan van Microsoft, afgestemd op jouw behoeften.

Benieuwd naar de Next Level mogelijkheden voor jou? Neem dan gerust contact met ons op, of bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marie-Janne de Wit,
ze vertelt je er graag meer over

HR

→ Stuur een e-mail
Marie-Janne de Wit

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: