Microsoft Teams
Moderne werkplek

Microsoft Teams

Het vele thuiswerken vraagt om een moderne werkplek, die zo productief en goed mogelijk is ingericht. Microsoft Teams is hiervoor de oplossing!

afspraak maken neem contact op

Next Level Microsoft Teams oplossing

Microsoft Teams. We hebben er allemaal al eens van gehoord en veel van ons werken er misschien zelfs al mee. Het is een handige en gebruiksvriendelijke tool, waarmee je onder andere kunt chatten en vergaderen, maar waarin je ook bestanden kunt opslaan om er vervolgens met collega’s of externen aan te werken.

Wat is Teams en wat kun je ermee? 

Contact onderhouden met collega’s, online vergaderen, samenwerken in een document, takenlijsten bijhouden… Noem het op en het kan via Microsoft Teams. Nu bijna iedereen meer thuiswerkt, is Teams ideaal om ook op afstand met collega’s alles voor elkaar te krijgen. Op die manier zorgt thuiswerken niet voor belemmeringen.

Microsoft Teams is de startpagina voor jouw dagelijkse werk. Op deze manier heb je altijd alles wat je nodig hebt bij de hand. Teams is onderdeel van Microsoft 365, waardoor deze oplossing vaak hand in hand gaat met SharePoint, OneDrive en andere oplossingen binnen de Microsoft 365 suite.

Belangrijk is dat, wanneer je Teams gebruikt binnen een organisatie, iedereen het op de juiste manier gebruikt en inzet. Te vaak gebeurt het dat medewerkers binnen Teams veel verschillende zaken opzetten, waardoor ze het overzicht kwijtraken. Met onze kennis weten wij hoe belangrijk het is dat iedereen op dezelfde manier werkt. Dit zorgt voor snelheid en efficiëntie, maar vooral voor overzicht. Tredion haalt graag samen met jou alles uit de Teams-omgeving!

Microsoft Teams via Tredion

Wanneer je kiest voor Microsoft Teams via Tredion, bekijken onze adoptie specialisten samen met jou hoe jullie zo productief en efficiënt mogelijk kunnen werken. Met onze Discover Workshop laten we zien wat de mogelijkheden zijn binnen Microsoft en Microsoft Teams.

Wij stoppen niet nadat Microsoft Teams geïmplementeerd is. We vinden het juist belangrijk om de inrichting goed te bepalen en om aan jouw medewerkers uit te leggen hoe je het beste kunt werken. Dit doen wij aan de hand van ons 6-stappenplan voor adoptie.

We kunnen jouw medewerkers ook trainen om efficiënt online te vergaderen of beter om te gaan met de Microsoft 365 omgeving. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw medewerkers voldoende kennis hebben over Microsoft 365, waar Microsoft Teams onder valt, om hier goed mee aan de slag te kunnen.

Teams tips & tricks 

Samen met jou zorgen wij er graag voor dat je alles uit je ICT-omgeving haalt. Onze ICT-specialisten geven graag tips & tricks in de vorm van handleidingen, instructievideo’s en blogs om slimmer te werken met onder andere Microsoft Teams.

In onze blogs nemen we jou mee in de functionaliteiten van Microsoft Teams. Denk aan het aanmaken van een gedeelde agenda, het aanpassen van je achtergrond of hoe je 9 deelnemers in beeld krijgt in Microsoft Teams. Op die manier voorzien we jou van de laatste tips en tricks en verrijken we jouw Microsoft Teams kennis!

De voordelen van Microsoft Teams via Tredion

 • ✓

  Slimmer en efficiënter (samen)werken in Microsoft Teams.

 • ✓

  Gecertificeerde specialisten die Microsoft Teams inrichten voor jou.

 • ✓

  Microsoft Teams uitleg en begeleiding tijdens het volledige traject.

 • ✓

  Microsoft Discover Workshops om de mogelijkheden van Teams te ervaren en te ontdekken wat jouw organisatie nodig heeft.

 • ✓

  Tips en tricks in de vorm van trainingen, instructievideo’s en de mogelijkheid tot één-op-één sessies.

Wil je weten wat Microsoft Teams voor jou kan opleveren? En wat Tredion hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: