Managed WiFi
Security

Managed WiFi

Wil jij betrouwbaar, snel en veilig draadloos internet? Bekijk dan onze Next Level Managed WiFi oplossing!

security scan neem contact op

Jouw Next Level Managed WiFi

We kennen het allemaal: je zit lekker te werken en ineens krijgt je internetverbinding last van kuren. Of je beeld loopt continu vast wanneer je in een online meeting zit. Niets vervelender dan dat! Met onze Managed WiFi oplossing zijn soortgelijke zaken verleden tijd.

Altijd en overal draadloos internet

Overal een goed werkende WiFi verbinding wordt steeds belangrijker, zeker nu organisaties verspreider zijn dan ooit. Het aantal apparaten dat draadloos verbonden wordt met internet stijgt exponentieel. Ongeacht het aantal gebruikers, de locatie of het device wil je dat dit altijd veilig en snel werkt. Elke medewerker moet overal en op ieder moment aan de slag kunnen. Het liefst ben je hier als organisatie zelf niet mee bezig. Je hebt immers belangrijkere dingen te doen. De Managed WiFi oplossing van Tredion doet dit voor je; wij regelen jouw internetverbindingen van A tot Z.

Vaak haperingen tijdens het online (video)vergaderen? Of een slechte internetverbinding op bepaalde plekken in het kantoor? Dat is verleden tijd met de Tredion Managed WiFi oplossing. Wij zorgen ervoor dat de maximale snelheid van het internet overal beschikbaar is.

Onze WiFi aanpak

Onze ICT-specialisten starten met een WiFi meting op locatie. We bekijken hoeveel zenders jouw organisatie nodig heeft en waar we deze zenders het beste kunnen plaatsen. Aan de hand van deze meting geven wij een advies. Zo kunnen jouw medewerkers altijd en overal werken met een sterke internetverbinding. Maar daar blijft het niet bij; wij verzorgen ook de installatie en configuratie van jouw WiFi zenders.

Dit nemen wij onder onze hoede, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles werkt zoals het hoort. Met een proactieve aanpak monitoren wij de prestaties van jouw WiFi netwerk. Ook zorgen wij dat de laatste updates zijn doorgevoerd. Op die manier haal je het maximale uit jouw verbindingen én is de laatste beveiliging actief.

Mogelijke problemen met jouw internetverbinding signaleren wij vroegtijdig en lossen wij direct op. Wij gaan proactief op zoek naar mogelijke issues, zodat het jullie werk zo min mogelijk belemmert. Dit alles doen wij op afstand, zonder dat jij er iets van merkt. En dat is ideaal, want zo kan de dagelijkse gang van zaken gewoon doorgaan.

Ook wanneer er iets moet worden gewijzigd kunnen wij veelal op afstand schakelen. Denk aan het verplaatsen en opnieuw koppelen van een printer. In een werkomgeving zijn er continu zaken die veranderen. En juist daar willen wij zo goed mogelijk op inspelen.

Beveiligde WiFi

Helaas komt het voor dat mensen ongewenst gebruikmaken van jouw zakelijk netwerk. Wanneer jij Managed WiFi van Tredion gebruikt houden wij voor je in de gaten of het netwerk functioneert, monitoren wij alle zenders op on-en offline status en kunnen wij op afstand beheer voeren op jouw WiFi-netwerk. In overleg kunnen wij dan bepaalde individuen blokkeren, zodat zij geen gebruik meer kunnen maken van jouw internet. Op die manier houden we het heft in handen en zorgen we ervoor dat de WiFi alleen maar gebruikt wordt door de mensen die hier recht op hebben.

Waarom kiezen voor Managed WiFi?

 • ✓

  Installatie, configuratie en onderhoud volledig uit handen

 • ✓

  Specialisten die op afstand proactief beheer voeren

 • ✓

  Inzicht in de apparaten die actief zijn op het zakelijke netwerk

 • ✓

  Vast bedrag per maand

Met Managed WiFi kies je voor een zorgeloze aanpak van de juiste internetverbinding voor jouw organisatie. Ben jij ook klaar voor Next Level draadloos internet of wil je meer weten over onze Managed WiFi oplossing? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: