Security Scan

Security Scan

Een compleet overzicht van jouw ICT-security. Zie direct hoe jouw organisatie presteert op basis van de 8 lagen van security!

Direct inplannen doe de quickscan

Tredion Security Scan

Jaarlijks krijgt ongeveer 60% van de bedrijven met meer dan 10 werknemers te maken met cyberincidenten. Deze incidenten worden vaak veroorzaakt door technische storingen en menselijke fouten, maar ook cybercriminelen kunnen voor veel schade zorgen. Weet jij wat de actuele stand van jouw security is? Doe dan de Security Scan!

Plan jouw Security Scan in

Security

De security service van Tredion

Tijdens een sessie van circa 60 tot 90 minuten lopen wij door de security omgeving van jouw organisatie. Onze ICT-specialist Marc van Erp  bespreekt tijdens deze sessie de 8 lagen van security en stelt hierbij vragen over jouw ICT-omgeving. Er is geen technische kennis benodigd. Vervolgens stellen wij, op basis van de resultaten, een rapport voor je op. Hier plannen we een separate afspraak voor in, zodat we de resultaten helder kunnen toelichten. Uiteraard sturen we dit rapport ook op aan het einde van deze afspraak. In dit rapport vind je onder andere per securitylaag een score met handige tips & tricks om jouw security te verbeteren.

Onze security service bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een uitgebreide Security Scan op locatie;
  • Een aparte afspraak om jouw resultaten door te nemen;
  • Een uitgebreide rapportage met concrete actiepunten.

De kosten van de scan bedragen 750,- euro. Ben jij een Tredion klant of heb je een voucher? Dan is deze security service gratis!

De 8 lagen van security

Noem ons te beschermend, maar onze klanten veilig houden is één van onze belangrijkste taken. Daarom hanteren wij een meerlaagse beveiliging, ontworpen om je gegevens te beschermen. Deze lagen geven uiteindelijk een optimaal beeld van de status van jouw ICT-security. De scan wordt gevormd door de 8 lagen die we hieronder kort toelichten. Meer weten over deze lagen? Doe dan ook onze online kosteloze quickscan.

Laag 1: Bewustzijn

Ruim de helft van alle security-calamiteiten wordt veroorzaakt door gebruikers. Wist je dat 83% van Nederlandse werknemers in phishing trapt!? Slechts 41% van alle gebruikers kent het beleid ten aanzien van digitale veiligheid. Alleen al door het bewustzijn van medewerkers te vergroten, weet je binnen jouw organisatie risico’s sterk te beperken.

Laag 2: Beleid
Cybersecurity staat én valt met goed beleid. Wat moet je hiervoor allemaal doen en waar moet je aan denken?

Laag 3: Monitoring

Het is belangrijk dat je inzicht hebt in de security binnen jouw organisatie. Hierdoor kan je makkelijk schakelen bij calamiteiten. Vooruitzien is beter dan genezen.

Laag 4: Data Security
Hoe secure is jouw data? Maak jij van alle data een back-up? Deze vragen staan centraal. 

Laag 5: Applicatiebeheer
Het beheren en controleren van je applicaties geeft je een duidelijk inzicht in de kansen binnen jouw organisatie.

Laag 6: Endpoint Security

Endpoint Security is een strategie waarbij beveiligingssoftware wordt gedistribueerd naar apparaten van eindgebruikers, maar centraal wordt beheerd. Wordt elk apparaat dat verbonden is met jouw bedrijfsnetwerk beheerd én beveiligd?

Laag 7: Netwerk & Systeem

Een netwerksysteem is een computersysteem dat gebaseerd is op een netwerk van computers. Hoe goed is jouw netwerk en systeem beveiligd en hoe groot is de kans dat je slachtoffer kan worden van cybercrime? Aan de hand van deze vragen brengen we in kaart hoe goed jullie netwerken en systemen beveiligd zijn. Op die manier achterhalen we wat er nodig is om dit mogelijk beter te doen, bijvoorbeeld met behulp van BitLocker.

Laag 8: Fysieke maatregelen

Fysieke beveiliging is een onderdeel van de security scan omdat alle bedrijfsmiddelen ook fysieke beveiliging nodig hebben. Hoe is jouw hardware beveiligd?

Waar schiet jouw security tekort?

De Security Scan doe je gemakkelijk online of we voeren de scan uit bij jullie of bij ons op kantoor. Zo ontdek je waar jouw security tekortschiet én krijg je tips om jouw security naar the Next Level te brengen! De kosten van de scan bedragen 750,- euro. Ben jij een Tredion klant of heb je een voucher? Dan is deze security service gratis!

Plan jouw Security Scan in

Wij werken o.a. samen met deze partners: