Microsoft 365
Cloud

Microsoft 365

Ben je op zoek naar een totaaloplossing en wil je op een efficiënte manier kunnen samenwerken? Microsoft 365 biedt uitkomst!

afspraak maken neem contact op

Next Level Microsoft 365

Met Microsoft 365 ben je op werkelijk iedere locatie met elkaar verbonden. Chatten, bellen en vergaderen met Microsoft Teams, cloudopslag, Office 365 apps als Word en Excel, e-mail en agenda’s met outlook, OneDrive en ga zo maar door. Microsoft 365 biedt een oplossing voor tal van zaken.

Altijd up-to-date

Bij Tredion weten we hoe we je verder kunnen helpen met Microsoft 365. Samen met jou gaan we aan de slag en achterhalen we welke licentie het beste past in jouw situatie. Welke onderdelen van Microsoft 365 heb jij nodig om binnen jouw onderneming alles op rolletjes te laten lopen?

Doordat wij Microsoft partner zijn, is onze kennis bij Tredion wat betreft Microsoft altijd up-to-date. We zijn niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar weten ook welke ontwikkelingen en veranderingen eraan komen. Op die manier kunnen wij je op de best mogelijke manier bedienen. Ook zijn wij Microsoft Tier 1 partner. Dit betekent dat we rechtstreeks licenties inkopen bij Microsoft en toegang hebben tot een zogeheten Microsoft Advanced Support contract wat ons de mogelijkheid geeft om de expertise van Microsoft zelf in te schakelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft 365? Meld je dan ook kosteloos aan voor onze Microsoft Discover workshops.

Microsoft 365 via Tredion

Wij hebben experts in huis die jou verder kunnen helpen om het meeste uit jouw ICT-omgeving te halen. We achterhalen hoe het Microsoft-platform voor jouw organisatie het beste in kan worden gezet, om zo als organisatie te groeien. Via ons adoptietraject nemen wij alle medewerkers mee in de mogelijkheden van Microsoft 365, zodat iedereen weet hoe hier het beste mee gewerkt kan worden.

Wanneer je werkt met een bepaald platform, is het uiteraard belangrijk om op de hoogte te blijven van updates en ontwikkelingen. Wij houden je hierover up-to-date. Via ons YouTube-kanaal delen we veel kennis, bijvoorbeeld over Microsoft Teams. Daarnaast houden we ons kenniscentrum actueel en schrijven we over onderwerpen als OneDrive en Teams.

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

Microsoft 365 biedt enorm veel mogelijkheden. Het geeft jou de mogelijkheid om mee te liften op een ontwikkelend platform, met de laatste technologieën en ontwikkelingen. Microsoft staat niet stil en is dagelijks bezig met verbetering. Ze bieden alles om jouw dagtaken makkelijker te maken.

De grote voordelen van Microsoft 365 zijn als volgt:

 • Het platform wordt continu doorontwikkeld.
 • De veiligheid is altijd up-to-date.
 • Nieuwe functies waarmee je efficiënter kunt werken zijn altijd snel beschikbaar.

Binnen het Microsoft 365-pakket vind je verschillende tools en apps die apart van elkaar én geïntegreerd met elkaar werken. Het versimpelt processen en maakt het makkelijker om met data om te gaan. Hierdoor hoef je niet verschillende tools aan te passen; met Microsoft heb je alles bij de hand. Naast de fijne gebruikerservaring zijn dit enorme pluspunten! Meer weten over onze keuze voor Microsoft 365 en de Tredion visie? Lees dan ook de blog van onze collega Femke.

Microsoft cloud

De verschuiving naar werken in de cloud wordt steeds zichtbaarder en overheersender. Het grote voordeel van werken in de cloud zijn de kosten. Wanneer je een server aanschaft moet je deze eens in de paar jaar vernieuwen, terwijl je cloudopslag maandelijks kan worden aangepast. Op deze manier groei je ook qua opslag mee met het bedrijf.

Microsoft 365 is op dit moment een van de grootste aanbieders hiervan. De Office 365 cloud zorgt ervoor dat samenwerken gemakkelijker en efficiënter verloopt. Werken in de cloud elimineert namelijk het obstakel ‘locatie’. Zowel voor het beheer van data als voor het werken met data. Een groot verschil van de Microsoft cloud ten opzichte van Google Drive is dat Microsoft één op één integreert met Windows apparaten. Dit zorgt enerzijds voor gemak, maar vergroot anderzijds de veiligheid ook enorm.

Wanneer je werkt in de cloud kun je overal en altijd bij jouw bestanden. En dat allemaal op een simpele én veilige manier!

De voordelen van Microsoft 365 via Tredion

 • ✓

  Microsoft partner: altijd op de hoogte van het laatste nieuws en mogelijkheid om direct met Microsoft te schakelen voor support.

 • ✓

  ICT-specialisten die jou kunnen begeleiden met het Microsoft platform.

 • ✓

  Next Level beveiliging en bescherming van gegevens.

 • ✓

  Overal kunnen werken, waar je maar wilt.

 • ✓

  Redundante oplossingen, op ieder moment.

Wil je weten wat Microsoft 365 voor jou kan opleveren? En wat Tredion hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: