Tredion wederom erkend als leerbedrijf
Blog

Tredion wederom erkend als leerbedrijf

Wij zijn wederom erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de opleidingen Commercieel medewerker, Medewerker marketing en communicatie, Allround medewerker IT systems and devices en Expert IT systems and devices. Daar zijn we trots op! Wat deze erkenning inhoudt? Dat legt onze collega Marie-Janne je in deze blog uit.

Tredion wederom erkend als leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

We zijn al meerdere jaren een erkend leerbedrijf en in juli 2021 is deze erkenning weer vernieuwd. Ook de komende vier jaar mogen wij dus de titel Erkend Leerbedrijf dragen. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Maar wat houdt de titel Erkend Leerbedrijf in? Het geeft aan dat wij als organisatie een goede en veilige werkplek bieden met goede begeleiding voor studenten van het mbo. De studenten krijgen bij ons de mogelijkheid om werkprocessen en werkzaamheden te oefenen die horen bij het beroep waarvoor zij een opleiding volgen. Hierin krijgen zij persoonlijke begeleiding van onze ICT-specialisten. Wij vinden het belangrijk om aan deze voorwaarden te voldoen, omdat wij deze studenten een volwaardige leerplek willen bieden.

Erkend leerbedrijf logoWil je meer weten over leren en ontwikkelen binnen Tredion? Lees dan ook eens mijn blog over de Tredion University hier.

Vacatures

Wil jij bij ons je stage lopen of een werken-leren traject ingaan? Bekijk dan eens onze vacatures, stageplaatsen en traineeships. Je kunt natuurlijk ook hier een open sollicitatie versturen of direct contact opnemen. We zijn altijd op zoek naar talent!

Bekijk alle vacatures

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Marie-Janne de Wit,
ze vertelt je er graag meer over

HR

→ Stuur een e-mail
Marie-Janne de Wit

Meer verhalen

Wij werken o.a. samen met deze partners: