Managed Firewall
Security

Managed Firewall

Wil jij jouw netwerk optimaal beveiligen? Bekijk dan onze Next Level Managed Firewall oplossing!

security scan neem contact op

Next Level Firewall

Een veilig bedrijfsnetwerk is de basis van je bedrijfsvoering. Je wilt uiteraard niet dat hackers je netwerk kunnen betreden en bedrijfsgevoelige informatie stelen. De standaard geleverde router van je internetprovider biedt echter geen bescherming tegen hackers die je netwerk binnen willen komen. Om je internetverkeer te inspecteren en te filteren en zo je netwerk te beveiligen dien je te beschikken over een firewall.

Een firewall inspecteert en filtert internetverkeer op basis van inhoud, afkomst en bestemming. Het internetverkeer wordt vervolgens getoetst op regels die in de firewall zijn aangemaakt. Deze firewallregels bepalen welk verkeer wél en juist niet wordt toegestaan.

Online beveiliging: ongewenst verkeer uitsluiten

Het is de kunst om de systemen van je bedrijf blijvend te laten werken, terwijl je in de tussentijd ongewenst verkeer uitsluit. In de praktijk blijkt dat een reguliere firewall vaak onvoldoende bescherming biedt tegen de steeds geavanceerdere aanvallen van hackers. Dit komt doordat een firewall die bij de installatie goed geconfigureerd is en de gewenste veiligheid biedt, een dag later al zwakke plekken kan hebben.

Om je bedrijfsnetwerk écht goed te beveiligen is het daarom slim om te kiezen voor de Managed Firewall oplossing van Tredion. Onze Security specialisten zorgen ervoor dat jouw beveiliging, beheer en onderhoud volledig en continu gemonitord en up-to-date gehouden worden. Zo kun jij ervan op aan dat jouw firewall altijd optimaal functioneert.

Cybersecurity specialisten

Het beheren van een firewall is niet eenvoudig. Zonder de juiste kennis en diepgaande expertise op het gebied van netwerkbeveiliging gaat het in de praktijk vaak mis. Bij een firewall komt namelijk ontzettend veel kijken én er kan veel mis gaan.

Maar wat kan er dan fout gaan? Het open laten staan van bepaalde poorten, het niet updaten van de firewall zelf of gemakzuchtig minder strenge regels toepassen om zo een nieuwe applicatie in de organisatie wel te laten functioneren zijn slechts enkele voorbeelden. Je hebt dus echte experts nodig op het gebied van security. En die hebben wij!

Ander voordelen zitten hem in schaalbaarheid, functionaliteit en zekerheid. Het security team van Tredion monitort en beheert de firewalls van al haar klanten. Van fysieke firewalls op locatie bij de klant tot firewalls in de cloud, waaronder Microsoft Azure.

Er wordt continu data over nieuwe bedreigingen verzameld en die data biedt onze specialisten mogelijkheden. Een groot pluspunt hiervan is het volgende: stel dat er bij klant A een nieuwe bedreiging bekend wordt in onze firewall oplossing. Dit wordt geïdentificeerd als ‘nieuwe bedreiging’, waardoor het direct als nieuwe informatie beschikbaar gesteld wordt aan alle andere door ons beheerde firewalls. Dit zorgt ervoor dat ook alle andere klanten direct beveiligd zijn tegen deze nieuwe bedreiging.

Moderne cyberbedreigingen buiten de deur houden

‎Moderne cyberbedreigingen zoals ransomware en geavanceerde aanhoudende bedreigingen, gerichte aanvallen en zero-day bedreigingen vereisen steeds geavanceerdere verdedigingstechnieken. Technieken die nauwkeurige dreigingsdetectie bieden in combinatie met snelle responstijden.

Tredion gebruikt in haar Managed Firewall oplossing daarom de nieuwste firewalltechnologieën om realtime netwerkbescherming te garanderen tegen een breed scala aan netwerkbedreigingen, kwetsbaarheden en exploits. Hierdoor worden dagelijks SQL-injecties, cross-site scripting, denial of service-aanvallen, trojaanse paarden, virussen, wormen, spyware en nog veel meer tegengehouden.

Via een uit meerdere lagen bestaande beveiliging wordt bescherming geboden tegen ransomware, malware en andere geavanceerde cyberaanvallen.‎ Zo brengen wij jouw bedrijfsnetwerk naar een hoog beveiligingsniveau. Benieuwd wat de status is van jouw security? Plan dan een Security Scan in met één van onze adviseurs.

Security service van Tredion

De Managed Firewall is een onderdeel binnen onze security propositie ‘De Tredion Standaard’ en speelt een belangrijke rol als het gaat om de beveiliging van jouw ICT-omgeving. Wanneer je beschikt over een firewall geeft dit geen volledige garantie voor een veilige omgeving. Digitale veiligheid bestaat uit een combinatie van verschillende maatregelen.

Bekijk hiervoor ook eens onze dienstenpagina over security of doe de Security Scan om te achterhalen welke stappen jij nog kan zetten op het gebied van security.

Waarom kiezen voor een Managed Firewall oplossing?

 • ✓

  De firewall functioneert optimaal en heeft geen negatief effect op jouw systemen.

 • ✓

  Beveiliging, beheer en onderhoud worden continu gemonitord en up-to-date gehouden door onze Security specialisten.

 • ✓

  Data over nieuwe bedreigingen wordt continu verzameld en waar nodig wordt hierop geanticipeerd.

 • ✓

  De firewall houdt moderne cyberbedreigingen buiten de deur.

Wil jij jouw security naar the Next Level brengen? Neem dan contact op. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: