Slimmer Werken Module
Adoptie

Slimmer Werken Module

Wil je het werken met Microsoft 365 waarborgen en continu blijven verbeteren? Dan is onze Slimmer Werken Module de oplossing!

afspraak maken neem contact op

Next Level werken: effectiever en efficiënter

Wanneer de livegang van Microsoft 365 achter de rug is, alles goed is ingesteld én jullie er als organisatie mee aan de slag zijn gegaan, is het belangrijk om de juiste focus te behouden. Het slimmer werken is van start gegaan en nu is het zaak om dit te waarborgen…

Evalueren en bijsturen

Jij en alle medewerkers zijn gestart met efficiënter werken én effectiever werken. Het zou zonde zijn om dit niet op de juiste manier in stand te houden. De automatisering van bepaalde systemen en processen heeft uiteraard niet voor niets plaatsgevonden. De enige manier om vooruitgang te boeken is door middel van regelmatig evalueren en bijsturen. Dit doen wij met onze Slimmer Werken Module.

Slimmer Werken met Tredion

Het evalueren en bijsturen van de voortgang doen wij door ieder kwartaal een kwartaalmeeting in te plannen met jou. Tijdens deze meeting analyseren we het gebruik van Microsoft 365. We bespreken ervaringen, bekijken of er doelstellingen behaald zijn of worden en we bespreken nieuwe ontwikkelingen binnen het platform die voor jouw organisatie relevant kunnen zijn. Op die manier zijn we blijvend bezig met optimalisaties en automatiseren, wat resulteert in een steeds efficiëntere manier van werken.

Wie er aanwezig is bij de kwartaalmeetings bepalen we uiteraard samen. Uit onze eigen ervaring weten we dat het goed is om key-users te betrekken, zodat ze aangehaakt blijven. Zij zijn immers degenen die vrijwel dagelijks met het platform bezig zijn.

Naast de kwartaalmeetings monitoren wij het gebruik (de adoptie) van jouw Microsoft 365 omgeving. We maken inzichtelijk van welke tools jullie al goed gebruik maken, maar ook waar nog verbetering te behalen is. Wij willen er continu voor zorgen dat jullie Microsoft 365 op de juiste manier onder de knie hebben.

Ook delen wij maandelijks een digitale Slimmer Werken nieuwsbrief met jouw medewerkers. Hierin delen wij tips en tricks en andere belangrijke ontwikkelingen binnen het Microsoft 365 platform. Wanneer er tussendoor vragen of onduidelijkheden zijn, staan onze Business Productivity specialisten voor jou klaar om te helpen. Zij zijn op de hoogte van de functionele zaken binnen Microsoft 365.

De voordelen van de Slimmer Werken Module

 • ✓

  De voortgang van het werken met Microsoft 365 wordt gewaarborgd.

 • ✓

  Het ontdekken van nieuwe ontwikkelingen.

 • ✓

  Continu monitoren en evalueren, waardoor mogelijke verbeteringen worden ontdekt en ingezet kunnen worden.

 • ✓

  Met vragen kun je op ieder moment terecht bij jouw Business Productivity Specialist.

Wil je ervoor zorgen dat jouw manier van werken en de automatisering van processen goed blijft verlopen en waar mogelijk continu verbeterd wordt? Met onze Slimmer Werken Module waarborgen we dit. Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden waarin we jou kunnen ondersteunen!

Neem contact op

Het langdurige effect van adoptie

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief.

Klik hier direct downloaden

Slimmer Werken Module

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: