vorige

Telecom

Op kantoor, onderweg of thuis; we moeten altijd en overal bereikbaar zijn. Met onze Next Level telecom zorgen we voor de beste telecommunicatie.

afspraak maken neem contact op

Overal de beste bereikbaarheid

Digitalisering is de norm. Óók voor telecommunicatie. Het gaat niet meer alleen om het bereikbaar zijn, maar meer en meer over een goede verbinding tussen alle vormen van telecom. Alles moet op elkaar zijn afgestemd.

Zorgeloze telecom, dat is waar wij naar streven. We kunnen jou voorzien van vaste of mobiele telefonie of van vaste mobiel integratie. Handig, want zo kun je het gemakkelijk met elkaar combineren. Vooral wanneer jouw medewerkers vanaf verschillende plaatsen werken of veel onderweg zijn is dit een uitkomst.

Daarnaast zorgen wij voor een goede internetverbinding en zorgen wij ervoor dat jij je klanten beter kunt bedienen door middel van telefoniekoppelingen. Alles voor Next Level telecom!

De aanpak van Tredion

Voordat wij starten met (de optimalisatie van) jouw telecom, gaan we eerst aan de slag met een strategische sessie. We willen graag weten hoe jouw telecom momenteel geregeld is en wat de wensen zijn, zodat wij een advies kunnen geven over de best passende oplossing.

Op die manier krijgen we een zo compleet mogelijk beeld van jouw organisatie. Welke internetlijnen zijn op jouw locatie beschikbaar? Hoe kunnen we het netwerk inrichten? Wil je een vast mobiel integratie waardoor je overal met één vast nummer bereikbaar bent? Zomaar een paar zaken waar we een antwoord op willen weten.

Bij de inrichting van jouw telecom begrijpen we dat het fijn is om nummers, lijnen en toestellen die je al hebt te behouden. Onze telecom-engineers zorgen ervoor dat de al bestaande zaken perfect samenwerken met de nieuwe oplossing. We zijn op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technologieën, die testen we en we bepalen de meerwaarde voor jouw business. Daar kun je op vertrouwen!

Stappenplan ICT-migratie

Download deze whitepaper en ontdek onze Next Level werkwijze!

direct downloaden

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

De toegevoegde waarde van Tredion schuilt wat mij betreft in de excellente service die ze bieden. De helpdesk springt er echt uit: altijd bereikbaar ‘echte’ mensen aan de lijn en ze komen altijd met een oplossing.

August de Vocht | Station88

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: