vorige

ICT-beheer

Hardware

Werken met apparatuur die perfect bij jou past? Vraag onze adviseurs om met jou mee te denken over de ideale werkplek.

afspraak maken neem contact op

Next Level hardware

Om goed aan de slag te gaan en je werk op de juiste manier uit te kunnen voeren, heb je de juiste middelen nodig. Wij begrijpen dat als geen ander en zorgen er graag samen met jou voor dat jij en je medewerkers beschikken over de juiste hardware. Dit maakt jullie werk een stuk gemakkelijker!

De juiste hardware is van essentieel belang bij het creëren van een goede werkplek. Het hardware aanbod is enorm en er bestaat een zeer grote diversiteit aan specificaties. Daardoor kunnen wij goed begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke specificaties heb je nodig voor jouw laptop of PC? Werkt deze goed met de systemen die jullie gebruiken? Kan ik dan ook met meerdere monitoren werken? Zomaar een paar vragen die wij dagelijks krijgen en waar we jou graag mee helpen!

Advies op maat

Of het nu gaat om een laptop, PC, toetsenbord en muis, monitor, tablet, vaste telefoon of een smartphone. Bij ons kun je terecht! Wij hebben al voor jou getest welke combinatie het beste werkt en kunnen vanuit onze ervaring een passend advies geven. Wil je de belangrijkste voor- en nadelen van bepaalde opties weten of advies over welke opzet het beste past bij jouw situatie? Onze experts staan voor je klaar!

Microsoft Gold partner

Wij zijn onder andere Gold partner op het gebied van Windows en Devices. Dit betekent dat wij ruime ervaring en kennis hebben met betrekking tot Microsoft hardware. Om deze status te mogen behouden zijn we verplicht om de nieuwste examens met meerdere collega’s af te leggen en zo onze kennis bij te houden. Zo zijn wij altijd up-to-date.

Zaken als een geautomatiseerde leverstraat, een systeem om kwaliteit te borgen en advanced support overeenkomst met Microsoft zijn stuk voor stuk een vereiste om onze status te kunnen behouden. Hiermee kunnen zowel wij als Microsoft borgen dat onze klanten hun dienstverlening krijgen op het juiste niveau.

Daarnaast moeten wij aantoonbaar maken dat we bij meerdere klanten succesvol de Microsoft diensten hebben geïmplementeerd en blijven implementeren. Dit betekent dat jij ervan op aan kunt dat we ruime (en aantoonbare) ervaring hebben met het implementeren van Microsoft oplossingen. Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Lees dan ook eens onze cases.

De voordelen van hardware aanschaffen bij Tredion

 • →

  De ideale combinatie hebben wij al voor jou getest.

 • →

  Wij verzorgen de hele garantieafhandeling voor jou als dit nodig is.

 • →

  Is er iets kapot, maar valt het buiten de garantie? Onze eigen reparatie collega’s kunnen jou helpen.

 • →

  Laptop wel voor reparatie? Wij zorgen dat je een leenlaptop krijgt.

 • →

  Wij zorgen dat jouw software en bestanden overgezet worden naar jouw nieuwe werkplek.

 • →

  Wij plaatsen jouw nieuwe werkplek en gaan pas weg als deze werkt zoals jij wilt.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw hardware? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Next Level cases

Boek nu jouw gratis en persoonlijke strategische sessie!

Wat zijn je uitdagingen en je ambities? Hoe heb jij je netwerkomgeving en bedrijfsprocessen nu ingericht? We leren je graag kennen om écht goed advies te geven. afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Stichting Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk Culemborg

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is een echt partnership. Tredion levert niet alleen, maar denkt ook proactief met ons mee. Daarnaast zorgen ze voor de veiligheid van onze gegevens en dat onze systemen toekomstproof blijven. Zo kunnen onze medewerkers hun tijd besteden aan waar het in ons vak om gaat: aandacht voor het kind.

Julliëtte Haarsma | Stichting Kindercentra Gorinchem

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

De toegevoegde waarde van Tredion schuilt wat mij betreft in de excellente service die ze bieden. De helpdesk springt er echt uit: altijd bereikbaar ‘echte’ mensen aan de lijn en ze komen altijd met een oplossing.

August de Vocht | Station88

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: