Teams Meeting Rooms
Moderne werkplek

Teams Meeting Rooms

Wil je op een goede manier op afstand kunnen vergaderen, zowel intern als extern? Teams Meeting Rooms is de oplossing!

afspraak maken neem contact op

Next Level Teams meeting

Online communicatie heeft de afgelopen tijd een vogelvlucht genomen. Ook vergaderingen vinden nog steeds voor het grootste deel online plaats en we voorzien dat het online vergaderen nooit meer helemaal weggaat. Het scheelt immers veel reistijd (en daarbij kosten) en eigenlijk vinden we het allemaal wel makkelijk, toch?

Professioneel online vergaderen

Wil je efficiënte en goede online vergaderingen houden, dan moeten de apparatuur en systemen hier wel op aangepast worden. Met Teams Meeting Rooms kun je rechtstreeks vanuit je Microsoft Teams omgeving een conference call (een mooi woord voor videovergaderen) houden. Uiteraard mét goed werkend beeld en geluid. Op die manier kun je professioneel online vergaderen vanuit jouw eigen kantoor.

Jouw meeting room via Microsoft Teams

Met deze handige dienst kun je iedere ruimte omtoveren tot ideale meeting room. Een boardroom, spreekkamer of vergaderruimte; het maakt niet uit wat het voor ruimte is, wij richten de ruimte zo voor je in dat het optimaal werkt.

Doordat je kunt kiezen uit verschillende opzetten is er voor iedere ruimte een andere set-up mogelijk. Denk aan een scherm, één of juist twee speakers, microfoons, verschillende typen camera’s en ga zo maar door. Wij kunnen jou helpen om de juiste systemen voor de betreffende ruimte te kiezen. Met onze kennis van Microsoft kunnen wij het vervolgens implementeren in de bestaande Teams omgeving. Ideaal, want dit maakt het bellen via Teams om zo te vergaderen een stuk gemakkelijker.

Teams Meeting Rooms kent verschillende functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde vergaderruimte direct boeken vanuit jouw Outlook-agenda. Je verzoek wordt meteen geaccepteerd wanneer de ruimte beschikbaar is. Daarnaast kun je met één druk op de knop deelnemen aan een vergadering vanaf je laptop of vanuit de Teams Meeting Rooms oplossing. Hartstikke handig, het enige wat jij moet doen is naar de spreekkamer gaan en je kunt van start!

Breakout Rooms Teams

Tegenwoordig heb je met Breakout Rooms in Microsoft Teams de mogelijkheid om groepjes aan te maken. Zo kunnen studenten (denk aan het online lesgeven) of collega’s (bijvoorbeeld tijdens een teamdag) online verdeeld worden in verschillende groepen, om samen een bepaald onderwerp te bespreken.

Een ‘breakout room’ kan gestart worden door de host van de meeting; degene die de meeting gestart is of heeft ingepland. De host kiest het aantal ruimtes (met een maximum van wel 50 verschillende ruimtes) en kan er na verloop van tijd ook voor kiezen om de verschillende rooms weer samen te voegen tot één grote groep.

Teams meeting: tips & tricks

Samen met jou zorgen wij er graag voor dat je alles uit je ICT-omgeving haalt. Naast de indicatie en implementatie van Teams Meeting Rooms, kunnen wij jouw medewerkers ook trainen om efficiënt online te vergaderen. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw medewerkers voldoende kennis hebben over Microsoft 365, waar Microsoft Teams onder valt, om hier goed mee aan de slag te kunnen.

Onze ICT-specialisten geven graag tips & tricks in de vorm van handleidingen, instructievideo’s en blogs om slimmer te werken met onder andere Microsoft Teams.

De voordelen van Teams Meeting Rooms

 • ✓

  Altijd en overal vergaderen

 • ✓

  Reistijd en kosten besparen

 • ✓

  De juiste, professionele apparatuur

 • ✓

  Efficiënt (online) vergaderen

 • ✓

  Ook adoptie kunnen wij leveren; wij helpen jouw medewerkers om aan de slag te gaan en efficiënter te vergaderen

Wil je weten wat Teams Meeting Rooms voor jou kan opleveren? En wat Tredion hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: