Wachtwoordmanager
Security

Wachtwoordmanager

Al jouw medewerkers sterke wachtwoorden die veilig zijn opgeslagen? Bekijk de mogelijkheden van een Next Level wachtwoordmanager!

security scan neem contact op

Next Level wachtwoordmanager

Een nieuwe app op je telefoon of iets bestellen via een website? Wat je ook wilt gebruiken of kopen, een registratie is tegenwoordig vaak vereist. En dus ook het invoeren en onthouden van een wachtwoord. Veel mensen kiezen daarom logischerwijs voor dezelfde wachtwoorden die ze makkelijk kunnen onthouden. Vaak zelfs voor diverse accounts én zowel zakelijk als privé. Handig natuurlijk, want op die manier hoef je minder wachtwoorden te onthouden. Maar een stuk minder veilig!

Ieder (zakelijk) wachtwoord is een toegangsdeur tot de systemen en data van jouw bedrijf. Met meer toepassingen, apparaten, bedreigingen en regelgeving wordt het steeds moeilijker om een goede bedrijfsbeveiliging te organiseren die eenvoudig kan worden beheerd en gebruikt. De oplossing? Een wachtwoordmanager!

Password manager: de voordelen op een rij

Een wachtwoordmanager is een digitale kluis waar al jouw wachtwoorden en gebruikersnamen veilig in worden bewaard. Die kluis is vervolgens te openen in je webbrowser of via een mobiele app op je telefoon. Je hoeft daardoor nog maar één sterk wachtwoord te onthouden. Ga naar de website waar je wilt inloggen en je gegevens worden automatisch voor je ingevuld. Of zoek eenvoudig in je kluis naar het account waar je wilt inloggen en klik erop. Een wachtwoordmanager is een tool die jouw dagelijks helpt om slimmer te werk te gaan.

Onderzoek wijst jaar op jaar uit dat mensen eenvoudige en dezelfde wachtwoorden blijven gebruiken. Denk dan aan wachtwoorden zoals 12345, qwerty, welkom en welkom01. Deze wachtwoorden zijn zeer populair, maar ook eenvoudig te raden en dus te kraken. Een wachtwoordmanager helpt je bij het generen van complexe wachtwoorden die zeer lastig te kraken zijn. Wachtwoorden vergeten wordt hiermee verleden tijd en doordat ze centraal zijn opgeslagen kun je er altijd bij.

Inrichten van een wachtwoordmanager

Wij helpen je graag om de omgeving van de wachtwoordmanager voor al jouw medewerkers in te richten. Dit houdt onder meer in dat we de wachtwoordmanager activeren en de plug-in installeren voor alle medewerkers. Maar daar blijft het niet bij! Je wilt natuurlijk dat jouw medewerkers weten hoe ze moeten werken met de applicatie én hier ook daadwerkelijk mee gaan werken. Daarom bieden wij hulp om medewerkers wegwijs te maken met de wachtwoordmanager. Van trainingen voor individuele medewerkers tot instructievideo’s op ons YouTube-kanaal. Voor iedere medewerker bieden wij een fijne manier om het gebruik van een wachtwoordmanager juist in te zetten!

Even wat voordelen op een rij…

 • ✓

  Veilige wachtwoordopslag

 • ✓

  Genereren van complexe sterke wachtwoorden

 • ✓

  Handig en veilig wachtwoorden kunnen delen in je bedrijf

 • ✓

  Gecentraliseerd beheer

 • ✓

  Toegang vanaf elke locatie

 • ✓

  Specialisten die jouw medewerkers begeleiden

Wil jij ook aan de slag met een wachtwoordmanager of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan direct contact met ons op. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: