Vaste telefonie
Telecom

Vaste telefonie

Telefonie is binnen iedere organisatie onmisbaar. Ontdek wat vaste telefonie via Tredion voor jou kan betekenen!

afspraak maken neem contact op

Next Level vaste telefonie

Binnen het bedrijf, maar vooral ook naar buiten toe, wil je telefonisch goed bereikbaar zijn. Wanneer er door een nieuwe, potentiële klant contact wordt opgenomen of wanneer een bestaande klant een vraag heeft; voor deze mensen wil je klaarstaan en je wil ze vooruit helpen. Om deze reden is het belangrijk om te kiezen voor een goede zakelijke telefonieoplossing.

Vaste telefonie oplossing

Met vaste telefonie van Tredion kies je voor een platform dat nooit stilstaat. Je geniet van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zonder dat je hoeft over te stappen of hoeft te investeren in een nieuwe oplossing. Ideaal!

De vaste telefonie oplossing van Tredion is cloud only. Dit betekent dat wij de zakelijke telefonie omgevingen alleen maar aanbieden via de cloud. Je hebt hierdoor geen hardware meer en geen eigen centrale aan de muur hangen. Alles komt rechtstreeks uit de cloud, wat maakt dat het ontzettend flexibel en schaalbaar is. Of je nu met vijf verschillende gebruikers belt of 3000; de omgeving blijft hetzelfde.

Telefonie voor bedrijven via Tredion

Voordat wij starten met de daadwerkelijke overgang, inventariseren we of het internet stabiel en snel genoeg is en of daar nog iets aan moet gebeuren. Omdat je belt via het internet wil je immers dat dit allemaal goed werkt.

Vervolgens denken we samen met jou na over de call flow. Dit houdt in dat we bedenken waar de telefoon, wanneer er op het hoofdnummer gebeld wordt, als eerst moet overgaan. En stel dat ze niet opnemen, waar wordt de telefoon dan naar doorgeschakeld? Dit ontwerpen we helemaal samen met jou, waarbij we ook nadenken over een bandje wat ten gehore moet worden gebracht wanneer niemand in de gelegenheid is om op te nemen.

Voor de afgesproken datum van de overgang, zorgen wij ervoor dat alle nummers van de oude provider overgaan naar de nieuwe. Wel zo handig, want zo kan iedereen blijven bellen met het huidige telefoonnummer. De dag van de overgang koppelen wij de nummers op de juiste manier, installeren we de apps en zorgen we dat iedereen een gebruikersnaam heeft. En uiteraard helpen wij jullie bij het in gebruik nemen van deze manier van bellen!

Telecom mogelijkheden bij Tredion

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen. Daarom beslissen we persoonsspecifiek welke gebruiker past bij de betreffende functie. Op die manier kun je mensen uitrusten met hetgeen ze nodig hebben om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Binnen de vaste telefonie heb je bij ons verschillende keuzes voor verschillende gebruikers. Je kunt ervoor kiezen om alleen met je mobiele telefoon of je vaste telefoon te bellen óf om alleen met je laptop te bellen. Daarnaast heb je de keuze uit een bepaalde abonnementsvorm. Bel je niet op regelmatige basis? Dan is het vaak veel aantrekkelijker om te betalen naar gebruik. Terwijl je, wanneer je juist wel veel belt, beter kunt kiezen voor onbeperkt bellen.

Vast bellen: de voordelen

 • ✓

  De oplossing voor vast bellen van Tredion is enorm schaalbaar. Zo kun je van een aantal gebruikers doorgroeien naar duizenden gebruikers.

 • ✓

  Cloud telefonie biedt flexibiliteit: met hetzelfde platform kun je enerzijds kiezen voor minimale functionaliteiten en lage kosten, maar anderzijds ook all the way gaan.

 • ✓

  De functionaliteit van de mogelijke koppeling tussen vast en mobiele telefonie.

 • ✓

  Een koppeling met jouw CRM-systeem is mogelijk.

 • ✓

  Bij Tredion kun je terecht voor werkelijk alles op het gebied van ICT. Het grote voordeel hiervan is dat je maar met één partij te maken hebt, je voor alles dezelfde contactpersoon hebt en alle diensten overzichtelijk verzameld worden op één factuur.

Ben je benieuwd of er voor jouw CRM-systeem een koppeling bestaat? Of dat wij deze voor je kunnen maken? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: