Power Automate
Moderne werkplek

Power Automate

Wil je jouw werk slimmer maken? En wil je processen automatiseren op een toegankelijke manier? Maak kennis met Power Automate van Microsoft!

afspraak maken neem contact op

Next Level automatiseren

Next Level is Power Automate zeker. Met Power Automate van Microsoft word je in staat gesteld om geautomatiseerde processen te bouwen. Dit zorgt er niet alleen voor dat zaken vlotter en gemakkelijker verlopen, maar ook dat er niets meer wordt overgeslagen of wordt vergeten.

Processen automatiseren

Iedereen voert wel eens handelingen uit die vaker terugkomen. Je klikt van het ene naar het andere programma, voert velden in, zorgt dat collega’s worden ingelicht en je zet vervolgacties in gang. Hoe handig, en tijdbesparend, zou het zijn als deze simpele processen geautomatiseerd kunnen worden?

Met Power Automate van Microsoft bouw je een flow voor die herhalende processen. Van hele simpele handelingen als het sturen van een notificatie wanneer een gebeurtenis plaatsvindt, tot ingewikkelde processen als het in gang zetten van projecten.

Tredion heeft voor Gebroeders Bor Transporten de HR-processen geautomatiseerd met behulp van Power Automate. In de klantcase kun je meer over dit project lezen!

Power Automate via Tredion

Wanneer je werkt met herhalende processen die ook nog eens veel stappen kennen, kan het wel eens voorkomen dat er een stap wordt overgeslagen of wordt vergeten. Uiteraard is dit menselijk, maar in sommige gevallen kan het grote gevolgen met zich meebrengen. Dat is de reden dat Microsoft Power Automate in het leven heeft geroepen.

Met Power Automate kun je alle stappen in een proces op een rijtje zetten en zelf bepalen in welke volgorde deze moeten worden uitgevoerd. Er is één zogenaamde trigger nodig die het proces in gang zet. Zodra de flow eenmaal loopt worden alle stappen een voor een uitgevoerd. Bij Tredion kunnen we samen met jou bepalen hoe een flow eruit moet zien en kunnen we deze voor jou inrichten.

Een mooi voorbeeld is de start van een nieuwe collega. Tal van zaken moeten worden doorlopen: denk aan belastingen, verzekeringen, pensioen, inlogaccounts voor alle werkzaamheden, een sleutel en misschien wel een laptop, telefoon en/of auto van de zaak. Veel om aan te denken!

Met Power Automate gaan al deze stappen vanzelf. De trigger om de flow in gang te zetten is een ingevulde lijst met alle benodigde gegevens. Dit lijstje wordt uitgelezen in Power Automate en vanuit daar worden alle acties in gang gezet. Werkelijk alles is te automatiseren met deze tool van Microsoft 365.

De voordelen van Microsoft Power Automate

 • ✓

  Simpele, herhaaldelijke processen worden door middel van Power Automate geautomatiseerd.

 • ✓

  De gehele flow wordt geautomatiseerd; er komt geen vinger meer aan te pas.

 • ✓

  Er wordt geen enkele stap meer overgeslagen.

 • ✓

  De te doorlopen stappen en de volgorde ervan kun je helemaal zelf bepalen.

 • ✓

  Een snellere manier van het doorlopen van de processen en dus een snellere manier van werken.

Wil je graag weten wat Power Automate voor jou kan opleveren, hoe het werkt en hoe Tredion jou bij de inzet ervan kan ondersteunen? Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: