SharePoint
Moderne werkplek

SharePoint

Met SharePoint kun je alle belangrijke bedrijfsinformatie delen met jouw medewerkers via één centrale plek. Bekijk alle mogelijkheden van SharePoint!

afspraak maken neem contact op

Next Level SharePoint

Na je werk thuis nog even iets afronden? Of wil je met een collega in hetzelfde document werken? Met SharePoint is het mogelijk! SharePoint zorgt ervoor dat je als collega’s onderling bij alle gedeelde documenten kunt. Zelfs op afstand.

Maatwerk

Samen met jou bepalen we de beste manier van werken voor jouw organisatie. Wij begrijpen dat jullie zo snel en efficiënt mogelijk willen werken. Zo werken we zelf namelijk ook het liefst. Samen schrijven we een plan voor hoe SharePoint voor jullie het beste opgebouwd en ingericht kan worden. We brengen de processen in kaart en kiezen de opties die het beste passen bij de organisatie.

Met die werkwijze zorgen we ervoor dat jij SharePoint op een Next Level manier in kunt zetten. Zo profiteer jij met minimale inspanning van de vele voordelen van Microsoft SharePoint!

De voordelen van Microsoft SharePoint

Steeds meer organisaties ontdekken de mogelijkheden van SharePoint. Als onderdeel van Microsoft 365 (voorheen Office 365) kun je de applicatie gemakkelijk koppelen aan andere applicaties zoals Teams of OneNote. Zo kun je in jouw team de bestanden uit SharePoint synchroniseren, zodat je ook via deze weg bij jouw bestanden kunt.

Het ideale van SharePoint is dat jouw medewerkers gemakkelijk en snel kunnen samenwerken in bestanden. En deze bestanden zijn altijd en overal online beschikbaar. Nu er meer en meer op afstand én veel online wordt gewerkt is dit een uitkomst waar iedereen profijt van heeft.

Je werkbestanden worden veilig bewaard in de cloud. Vraag je je af hoe veilig dat is? Zeer veilig en absoluut veiliger dan het bewaren van bedrijfsgegevens op je eigen server of pc. Bij Microsoft werken dagelijks duizenden mensen aan het beveiligen van oplossingen als SharePoint en OneDrive.

Lees ook de blog van onze collega Lisa over SharePoint als dé centrale plek om te delen.

SharePoint als intranet

SharePoint kan ook ingezet worden als intranet voor de hele organisatie. Hier kun je informatie en nieuws delen met jouw medewerkers. Denk aan relevante documenten op het gebied van HR, nieuwsberichten, bedrijfssjablonen, een agenda met de eerstvolgende personeelsuitjes of snelkoppelingen. En dit alles op één centrale plek. Ideaal, toch?

Het opzetten van een SharePoint-pagina als intranet is een belangrijk traject. Dit is immers de plek waar alle medewerkers relevante informatie zullen raadplegen. Daarom helpen wij jou hier graag mee. Wij begeleiden je bij het bepalen van de structuur van het intranet en zorgen ervoor dat de opbouw van het intranet op de juiste manier gebeurt aan de hand van deze structuur.

De SharePoint voordelen op een rij:

 • ✓

  Koppeling met andere Microsoft 365 applicaties

 • ✓

  Back-up en versiebeheer van jouw bestanden

 • ✓

  Makkelijk en snel samenwerken in bestanden

 • ✓

  Jouw bestanden altijd en overal beschikbaar

 • ✓

  Een Next Level intranet

 • ✓

  Digitale veiligheid gewaarborgd

Meer weten over de mogelijkheden van SharePoint voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: