Monitoring
ICT-beheer

Monitoring

Altijd inzicht in de status van jouw ICT-omgeving? Bekijk wat monitoring voor jou kan betekenen!

afspraak maken neem contact op

Next Level monitoring

Goede monitoring stelt je in staat om alles goed te laten verlopen. Hierdoor kunnen problemen snel worden opgelost en in veel gevallen zelfs worden voorkomen. De juiste monitoring is ontzettend relevant om jouw onderneming en de werkzaamheden goed te laten verlopen.

Wat is monitoring?

Wil jij in control zijn over jouw ICT-omgeving, maar hier niet uitvoerend mee bezig zijn? Met behulp van Tredion systeembeheer passen wij monitoring toe op alle belangrijke onderdelen van jouw ICT-omgeving. Wanneer er extra aandacht of actie nodig is zorgt onze monitoring voor geautomatiseerde opvolging zodat er geen zaken tussendoor glippen. Denk hierbij aan het wel of niet slagen van een back-up, tekort aan schijfruimte, offline status van jouw server, antivirus melding en performance. Zaken om goed in de gaten te houden!

Maar… Wat houdt monitoring precies in? Door middel van monitoring houden we jouw systemen en netwerken optimaal in de gaten. Mogelijke problemen worden hierdoor snel gedetecteerd. Dit proberen we zo snel mogelijk op te lossen, zodat er geen grote(re) problemen ontstaan. Ook voorkomen we hiermee zoveel mogelijk uitval van systemen.

Dashboarding: jouw klantportaal

Alle gegenereerde meldingen uit onze monitoring brengen wij samen in het klantportaal. Met behulp van handige en overzichtelijke dashboards geven we jou inzicht in de status van jouw ICT-omgeving. Zo ben jij altijd in control. Je vindt hier onder andere rapportages met de belangrijkste inzichten zoals de systemen die achterlopen met updates. Daarnaast vind je hier alle tickets van vragen van jouw medewerkers die we voor jouw organisatie hebben afgehandeld.

Monitoring… En dan?

Vanuit onze monitoringssystemen ontvangen wij automatisch meldingen als er iets moet gebeuren in jouw ICT-omgeving. Alle devices zijn gekoppeld aan ons beheerplatform, waardoor wij deze meldingen direct op kunnen volgen. Vaak nog voordat jij hier iets van merkt. Op deze manier kunnen we in de gaten houden of je opslag niet vol loopt, dat hardwarematige componenten die defect raken op tijd vervangen worden om dataverlies te voorkomen én onze monitoring slaat aan wanneer er een virus gedetecteerd wordt.

We installeren op alle devices onze antivirus software. Hierdoor is per device bescherming aanwezig tegen virussen. Deze software kunnen wij beheren vanuit ons platform en het wordt meegenomen in onze proactieve monitoring. Zo kunnen we bij een virusmelding direct actie ondernemen en het verhelpen.

De voordelen van monitoring via Tredion

 • ✓

  Altijd inzicht in jouw systemen via ons klantportaal

 • ✓

  Overzichtelijke Next Level rapportages

 • ✓

  Proactief verbeteren van jouw ICT-omgeving

 • ✓

  Antivirus en systeembeheer standaard inbegrepen

 • ✓

  Helpdesk standaard inbegrepen

 • ✓

  Vast bedrag per maand

Met onze proactieve aanpak ben jij in staat om je bezig te houden met de zaken die voor jou belangrijk zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de status van jouw systemen; wij zorgen dat jouw omgeving optimaal werkt! Wil je meer weten over het monitoren van jouw ICT-omgeving en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: