Continuïteitsoplossing

Excelleren met jouw onderneming?

Wij bereiden jou voor op de toekomst van ICT. We streven naar het beste resultaat voor jouw bedrijf, waarin mensen en techniek elkaar versterken.

Alle diensten

ICT-beheer

ICT-beheer

ICT vormt de ruggengraat van jouw organisatie. Wij zorgen voor de juiste techniek passend bij jouw bedrijfsprocessen!

Toggle

Moderne werkplek

Moderne werkplek

We weten allemaal dat we anders werken dan vroeger. We moeten jouw mensen en de techniek slimmer en efficiënter laten werken. Daar doen we het voor!

Toggle

Adoptie

Adoptie

Een verandering binnen je ICT-omgeving? Wij zorgen er samen met jou voor dat dit goed verloopt en dat je medewerkers achter de verandering staan!

Toggle

Security

Security

Goede beveiliging is key. Cybercriminaliteit neemt namelijk overal toe. Wij zorgen ervoor dat hackers bij jouw bedrijf buiten de deur blijven.

Toggle

Telecom

Telecom

Op kantoor, onderweg of thuis; we moeten altijd en overal bereikbaar zijn. Met onze Next Level telecom zorgen we voor de beste telecommunicatie.

Toggle

Cloud

Cloud

Werken in de cloud maakt het werk leuker, makkelijker én sneller. Wij kunnen de juiste totaaloplossing verzorgen!

Toggle

Met Tredion naar the Next Level

Ben jij klaar voor de volgende stap? Met onze brede ICT-kennis zorgen wij samen met jou voor de juiste inzet van technologie. We begrijpen het wanneer ICT, en alles wat daarbij komt kijken, bijzaak is. Want jij wilt jezelf focussen op wat voor jou belangrijk is: je onderneming.

Maar wij zien ook in dat de juiste inzet van technologie vandaag de dag enorm tijdbesparend en efficiënt kan zijn. Samen met jou bereiken we the Next Level. Wij gaan voor het hoogst haalbare voor jouw organisatie.

Tredion Support

Onze aanpak

De technologie verandert dagelijks en dat maakt het voor ons zo belangrijk om overal van op de hoogte te zijn. Nieuwigheden willen we testen, we willen weten hoe het werkt en we willen weten wat het toevoegt. Pas daarna kunnen we uitleggen wat het voor jou oplevert.

Dat is onze manier van werken. We willen zeker zijn van onze zaak en onze kennis altijd up-to-date houden. Op zoek naar een partner in ICT? Wij zijn klaar voor the Next Level!

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: