Openbaar WiFi netwerk op alle veerboten
case

Openbaar WiFi netwerk op alle veerboten

Maak kennis met Johan Hania van Riveer. Hij wilde op al zijn boten een openbaar WiFi netwerk voor zijn reizigers.

Riveer in het kort

RiveerRiveer zorgt ervoor dat de overkant dichtbij is met al hun veerboten. Handig en ook nog eens erg leuk. Zo vaart Riveer in 3 provincies en 7 verschillende gemeentes.
“Iedereen geniet van een tochtje met de veerpont”, vertelt Johan Hania van Riveer. “Wij willen onze klanten zoveel mogelijk gemak bieden tijdens hun tocht. Digitaal betalen via onze online app, drinken, eten en fijne zitplaatsen. Kortom, een fijne plek om te wachten en te kunnen genieten van de mooie omgeving. Tegenwoordig mag WiFi daarbij natuurlijk niet meer ontbreken.”

Klantcase Riveer

Openbaar internet

Riveer beschikt over een 7-tal veerboten waar ze graag als service openbaar internet aan hun reizigers willen bieden. De grootste uitdaging ligt voor de hand: er kan natuurlijk geen internetkabel vastgemaakt worden aan een schip.

Mobiele 4G- WiFi oplossing

Riveer maakt gebruikt van een mobiele 4G- WiFi oplossing waarbij klanten op alle schepen gebruik kunnen maken van één en hetzelfde WiFi-netwerk zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te loggen. Dit zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Gebruikers die eerder verbinding hebben gemaakt op de ene pont maken ook weer automatisch verbinding op de volgende. Ultiem gebruikersgemak. Om al deze gebruikers in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat er geen misbruik van wordt gemaakt, zit er een intelligent platform achter waarin bijvoorbeeld bepaalde content uitgesloten kan worden. Op deze manier kan misbruik snel worden tegen gegaan.

“Het is fijn om Tredion aan boord te hebben”

Johan Hania vertelt trots: “Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede WiFi beschikbaar is. Het is fijn om Tredion aan boord te hebben. Ze zijn altijd enthousiast over de diensten die zij aanbieden en je merkt dat ze er veel verstand van hebben. Precies wat wij nodig hebben.”

Ook Next Level ICT?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. We helpen je graag verder met jouw ICT-uitdagingen!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: