Azure Virtual Desktop
Cloud

Azure Virtual Desktop

Veilig werken op afstand? Het kan met Azure Virtual Desktop! Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

afspraak maken neem contact op

Next Level cloud werkplekken

Met Azure Virtual Desktop (afgekort AVD – voorheen Windows Virtual Desktop) heb je een server in de cloud, waarmee je in kunt loggen op een extern bureaublad. Ideaal, want je hebt er geen fysieke server meer voor nodig. Op die manier kunnen jij en je medewerkers veilig op afstand werken.

Security

Wij verzorgen de security van jouw platform. We blijven continu mee ontwikkelen en monitoren alles wat erbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan valse inlogpogingen. Wanneer iemand inlogt in Nederland en vervolgens 30 seconden later aan de andere kant van de wereld, kan dit uiteraard niet kloppen. Op die manier houden we jouw omgeving zo veilig mogelijk.

Daarnaast helpen we jou om de overgang naar en het uiteindelijk werken met Azure Virtual Desktop zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Aan de hand van ons 6-stappenplan voor adoptie bekijken we hoe jullie werken en welke tools jullie kunnen helpen om productiever te werken. We gaan aan de slag om jullie werk zo efficiënt mogelijk te maken. Alleen op die manier kunnen jullie doen wat jullie het beste én het liefste doen!

Online werkplekken voor jouw medewerkers

Azure Virtual Desktop draait op Microsoft Azure, de cloud van Microsoft. Op die manier biedt Microsoft jou als gebruiker een extern bureaublad aan in de cloud, waardoor je niet meer in hoeft te loggen op een fysieke server.

Deze toepassing werkt eigenlijk als een ouderwetse server, zonder dat je hardware hoeft aan te schaffen en mét alle tools en technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Zo kun je met Azure Virtual Desktop ook gebruikmaken van Microsoft Teams en andere tools. Ideaal als je het ons vraagt!

Met Azure Virtual Desktop creëer je een toegankelijke online werkplek voor jouw medewerkers, waar en wanneer ze ook willen werken.

Een cloud werkplek via Tredion 

Doordat wij Microsoft Gold Partner zijn kunnen we Azure Virtual Desktop aanbieden aan onze klanten. Wanneer je kiest om Azure Virtual Desktop af te nemen bij Tredion zorgen wij voor het ontwerp van de omgeving, de implementatie en de migratie. Zodat jij vervolgens zo vloeiend mogelijk aan het werk kunt!

Voordat we starten met de inrichting komen we op locatie bekijken hoe alles op dit moment is ingericht. We doen een inventarisatie om er achter te komen wat er allemaal draait, hoeveel schijven en hoeveel geheugen er in gebruik zijn en ga zo maar door. Aan de hand daarvan geven we een advies over hoeveel opslag en geheugen je nodig gaat hebben in de cloud.

Virtuele werkplek: dit zijn de voordelen

 • ✓

  Je hoeft zelf geen systeem aan te schaffen en dus ook niet te factureren.

 • ✓

  Deze oplossing biedt flexibiliteit en schaalbaarheid: je kunt gemakkelijk upgraden of juist downgraden. Afhankelijk van de situatie waarin je je op dat moment bevindt.

 • ✓

  Een hoog niveau van beschikbaarheid.

 • ✓

  Een optimale gebruikerservaring, doordat er continu verbeteringen en updates worden doorgevoerd.

Wil je meer weten over Azure Virtual Desktop of wil je er mee aan de slag? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: