Security

Security

Goede beveiliging is key. Cybercriminaliteit neemt namelijk overal toe. Wij zorgen ervoor dat hackers bij jouw bedrijf buiten de deur blijven.

security scan neem contact op

Jouw beveiliging goed geregeld

Cybersecurity is voor bedrijven een hot topic. Waar hackers voorheen voornamelijk grote bedrijven troffen, moeten tegenwoordig ook MKB-bedrijven uitkijken en ervoor zorgen dat de beveiliging goed geregeld is.

E-mail security, managed WiFi en managed firewall; noem het op en wij zorgen ervoor dat het gemonitord wordt en goed is ingesteld. Met onze dienst Soc-as-a-Service proberen wij cybercriminelen zelfs voor te zijn wanneer ze binnen willen dringen in jouw organisatie.

Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om jouw data en jouw mensen te beschermen. Niemand wil slachtoffer zijn van een cyberaanval. Samen zorgen we ervoor dat jouw beveiliging Next Level is.

De aanpak van Tredion

Met onze security scan onderzoeken we hoe jouw organisatie en de bedrijfsprocessen zijn ingericht, hoe je met het netwerk en de systemen omgaat en welke technische oplossingen je al hebt. Hierop geven wij een advies in drie gradaties.

Uiteraard mag jij hierin meedenken. Samen met jou bepalen we wat een passend beveiligingsniveau is voor jouw bedrijf. Een advocatenkantoor stelt immers andere eisen dan een kinderopvangorganisatie. Wij hebben mensen in dienst die op de hoogte zijn van het laatste nieuws in het security landschap. We weten wat er speelt!

Neem contact op

De 19 essentiële beveiligingstips

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief.

Klik hier direct downloaden

Security

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: