Adoptie

Adoptie

Een verandering binnen je ICT-omgeving? Wij zorgen er samen met jou voor dat dit goed verloopt en dat je medewerkers achter de verandering staan!

afspraak maken neem contact op

Adoptie binnen de organisatie

Wanneer de organisatie een verandering te wachten staat, is het belangrijk dat jouw medewerkers hierachter staan en dat iedereen op de hoogte is van waar de organisatie naartoe gaat. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwe ICT-omgeving of om een kleine verandering binnen de huidige werkwijze.

Op het gebied van technologie komen er razendsnel nieuwe ontwikkelingen bij. Dit zorgt ervoor dat ons werk eigenlijk continu aangepast moet worden. En dat maakt het af en toe lastig, want een verandering binnen een organisatie is vaak niet van de ene op de andere dag doorgevoerd. Daar gaat tijd overheen.

Met onze adoptiemogelijkheden ondersteunen we jou hierbij. Wij streven ernaar dat een verandering binnen jouw organisatie door iedereen omarmd wordt. En dat niet alleen, want daarnaast hebben we als doel om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste, efficiënte manier werkt na de verandering. Ja, écht iedereen!

De aanpak van Tredion

In ons adoptietraject behandelen wij het 6-stappenplan van adoptie. Wij zorgen er niet alleen voor dat er structuur wordt aangebracht binnen de organisatie, maar ook voelen wij onszelf verantwoordelijk voor het betrekken van medewerkers. We weten allemaal wel dat het belangrijk is dat de medewerkers achter de verandering staan, of het nu gaat om een kleine of grote verandering.

Uiteraard stopt onze service niet wanneer we dit stappenplan hebben doorlopen. Juist dan weten we wat ons te doen staat en hoe we voor jouw organisatie het beste aan de slag kunnen. We verdiepen ons vervolgens in verandermanagement en denken na over hoe we de medewerkers het beste kunnen betrekken.

Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw medewerkers gemotiveerd worden en weet wat ze te wachten staat. Alleen op die manier werken we samen toe naar een geslaagde verandering binnen jouw ICT-omgeving!

Neem contact op

Het langdurige effect van adoptie

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief.

Klik hier direct downloaden

Adoptie

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: