‘Klaar voor uitdagingen en kansen in de vastgoedsector’
case

‘Klaar voor uitdagingen en kansen in de vastgoedsector’

Dudok Real Estate heeft met Tredion een ambitieus project doorlopen om de ICT-infrastructuur te moderniseren en te beveiligen.

Dudok Real Estate in het kort

Logo Dudok

De vastgoedontwikkelaar uit Dordrecht ontwikkelt en belegt in vastgoed en richt zich op logistiek vastgoed, projectontwikkeling, commercieel Vastgoed en monumentaal Vastgoed. Als ontwikkelaar en belegger van vastgoed in diverse typologieën, waaronder monumentale en logistieke panden, staat Dudok Real Estate bekend om haar diversiteit en bijzondere projecten. Zoals binnenstedelijke ontwikkeling, herstructurering en ook woningen. ‘Groen’ is een kenmerkend element. Als onderdeel van de Dudok Groep, is Real Estate een volledig eigen organisatie, met zelfstandig management en ICT-infrastructuur.

Marc van Erp samen met Ruud Evers

Uitfasering private cloud en implementatie security scan

Ruud Evers, Finance Director bij Dudok Real Estate, is lovend over de samenwerking. Hij voerde meerdere gesprekken met Tredion. In die gesprekken kwamen verschillende onderwerpen aan de orde. Zoals de uitfasering van de private cloud, doorvoeren van het vernieuwde portfolio van Tredion en de implementatie van de aanbevolen verbetering uit de security scan. Dit resulteerde in een volledige aanbieding met plan van aanpak om de eisen, wensen en noodzakelijkheden van Dudok Real Estate in één keer goed door te voeren. Dat brengt het bedrijf naar ‘the Next Level’ en levert zelfs aanzienlijke maandelijkse besparingen op.

Stap in beveiliging en upgrade ICT-omgeving

“Onze vraag aan Tredion was een stap te zetten in de beveiliging en de upgrade van onze ICT-omgeving.” Ruud: “Tredion bood een oplossing op maat aan. De nadruk lag op het uitsluiten van risico’s en het streven naar een moderne werkplek. Het resultaat was een soepele overstap naar een nieuwe service level agreement en een geoptimaliseerde ICT-infrastructuur. Daarbij werden de veiligheid en beschikbaarheid van de systemen gegarandeerd.”

Binnen gesteld budget

De ervaring van Dudok Real Estate met Tredion is zeer positief. Ruud: “Het project verliep snel en soepel, binnen het gestelde budget. Er is altijd direct contact met de helpdesk wanneer dat nodig is. Daarnaast merkten we geen verschil in de beveiliging. Dat is een goed teken voor de effectiviteit van de maatregelen die zijn genomen.”

Modernisering en beveiliging ICT-infrastructuur

Het project werd geleid door Floris en Robin van Tredion, die door Dudok worden gewaardeerd voor hun professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor de medewerkers van Dudok Real Estate. “Al met al heeft de dienstverlening van Tredion geleid tot een succesvolle modernisering en beveiliging van de ICT-infrastructuur van Dudok Real Estate. Daardoor zijn we klaar voor toekomstige uitdagingen en kansen in de vastgoedsector!”

Ook Next Level ICT?

Ben jij op zoek naar veilige ICT-oplossingen? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak. Wij helpen je graag met Next Level ICT!

Plan een afspraak

 

Marc van Erp zittend met Ruud Evers

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: