Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Heb jij als MKB-ondernemer behoefte aan een strategische partner voor al je ICT-uitdagingen? Wij bieden oplossingen: nu en in de toekomst!

afspraak maken neem contact op

Jouw business: zakelijke dienstverlening

Uitdagingen: elke sector kent ze, ook op ICT-gebied. In de zakelijke dienstverlening zijn ‘security’ en ‘de moderne werkplek’ veel voorkomende thema’s. Door onze ruime ervaring én brede klantenkring in het bedrijfsleven weten wij de vinger op de zere plek te leggen en de uitkomsten te bieden waar jij als zakelijke dienstverlener gebaat bij bent.

Tredion op bezoek bij klant Ciparo

Hoewel ‘zakelijke dienstverlening’ een heel brede doelgroep is, herkennen wij terugkerende uitdagingen. Security en continuïteit zijn belangrijke pijlers, waar wij op basis van onze ruime ervaring sectorspecifieke oplossingen voor hebben ontwikkeld. De case op onze website waarin adviesbureau B&T centraal staat beschrijft een goed beeld van onze flexibele en vlotte werkwijze. Vanuit B&T ontstond de wens om de projectmatige manier van werken voor opdrachtgevers te ondersteunen met ICT-faciliteiten die het mogelijk zouden maken om creatief, effectief en efficiënt (samen) te werken. Wij hebben voor hen de moderne werkplek geïntroduceerd, waarin Microsoft 365 centraal staat.

Ervaren ICT-partner

In de zakelijke dienstverlening zijn medewerkers vaak onderweg, bijvoorbeeld als consultant. Juist wanneer je op pad bent of op verschillende locaties werkt, is belangrijk je data veilig te stellen wanneer je te maken hebt met gevoelige klantgegevens. Op dat vlak bieden wij diensten aan zoals Mobile Device Management. Wanneer je veel communiceert met andere managers of beslissingsbevoegden vorm je een aantrekkelijk doelwit voor kwaadwillenden. Artificial Intelligence e-mailbeveiliging is een voorbeeld van één van onze innovatieve oplossingen die je hiervoor beschermt. Samenwerken en security is belangrijk en daarvoor vind je bij ons de juiste tools.

Softwarepakketten

Ook in het bedrijfsleven wordt met specifieke softwarepakketten gewerkt. Natuurlijk zijn wij bekend met diverse pakketten, zoals bijvoorbeeld Microsoft Dynamics, Afas en Exact Online. Daarnaast weten wij ook blindelings de weg de vinden tussen de verschillende rollen binnen organisaties. Elke rol heeft een eigen werkwijze en maakt gebruik van verschillende applicaties. In ons vakgebied is het belangrijk te weten welke devices voor welke functies gewenst zijn en waar werkplekken aan moeten voldoen. Wij kunnen je hier dan ook een passend advies in geven en spelen voortdurend in op de uitdagingen die zich voordoen in jouw sector.

Bereikbaarheid

We begeleiden je medewerkers met behulp van adoptietrajecten, trainingen en een zeer goed bereikbare helpdesk. Als zakelijk dienstverlener snappen wij als geen ander wat je nodig hebt. Je bereikbaarheid moet perfect zijn! In het geval van een storing wil je zo snel mogelijk weer ‘online’ zijn. Onze helpdesk ‘helpt’ onbeperkt. Zo weet jij waar je maandelijks aan toe bent en neem je zonder terughoudendheid contact met ons op wanneer je een vraag hebt. Wij helpen jou op de manier die bij jou past. Next Level ICT: met Tredion ben je klaar voor de toekomst!

Wist je dat?

  • Tredion ISO 27001 gecertificeerd is?
  • Onze security-oplossing extern geaudit is?
  • Wij ruime ervaring hebben in adoptietrajecten binnen jouw branche?
  • Wij een ethical hacker in dienst hebben om cybercrime voor te zijn?
  • Onze supportafdeling jouw uitdagingen direct oppakt?

Ook Next Level ICT? Als complete ICT-dienstverlener hebben wij ruime ervaring en affiniteit met de zakelijke dienstverlening. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Neem contact met ons op of maak hier direct een afspraak.

Je bent in goed gezelschap:

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Wij werken o.a. samen met deze partners: