E-mail security
Security

E-mail security

Is jouw e-mailverkeer optimaal beveiligd? Beperk het risico door Next Level e-mail security!

security scan neem contact op

Next Level security service

E-mail is niet meer weg te denken in onze huidige communicatie en is het zakelijke communicatiemiddel bij uitstek. Standaard is dit helaas niet het meest veilige middel, wat maakt dat e-mail de toonaangevende bron is als het gaat om cyberbedreigingen.

Beveiligingsstrategie

Om verantwoord te ondernemen geloven wij dat je een aantal ICT-oplossingen moet hebben. Wij noemen dit onze Business Productivity Suite. Dit is een set van diensten die iedere medewerker in staat stelt om veilig, efficiënt en overal te kunnen werken. De basis hiervan bestaat uit een Microsoft (Office) 365 licentie en wordt door ons aangevuld met Next Level oplossingen die we hieronder toelichten: spamfilter, e-mailarchief en back-up.

Om je zo goed mogelijk te kunnen beschermen biedt Tredion een volledige e-mail beveiligingsstrategie aan. Deze strategie beschermt niet alleen jou als gebruiker en je data, maar ook de reputatie van je bedrijf. Dit doen we middels een combinatie van beveiliging, encryptie, archivering en volledige back-up en herstelmogelijkheden. Wij werken aan de beste e-mail beveiliging, want jouw online beveiliging vinden wij uiterst belangrijk.

Naast onze e-mail beveiligingsstrategie, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een security scan uit te voeren. Tijdens deze scan achterhalen we samen met jou hoe het gesteld is met de security omgeving van jouw organisatie.

Spamfilter

Ongeveer de helft van alle verstuurde e-mails wereldwijd is tegenwoordig spam. Dit zorgt voor veel hinder, maar er zijn meer redenen waarom je dit tot een minimum wilt beperken. De grote hoeveelheden ongewenste e-mails verlagen de productiviteit, zorgen ervoor dat de kans groter wordt dat je belangrijke e-mails mist en hebben een impact op je netwerk prestaties door de hoeveelheid aan e-mailverkeer. Een geavanceerd spamfilter om deze e-mails te weren uit je postvak-in is daarom een belangrijk onderdeel binnen onze e-mailbeveiligingsoplossing.

Alle inkomende en uitgaande e-mails worden door ons geavanceerde spamfilter gecontroleerd. Het spamfilter voert een technische controle uit op punten als: ‘Waar komt deze e-mail vandaan? Klopt die locatie waarvandaan deze e-mail is gestuurd? Klopt de route van deze e-mail vanaf de afzender?’

Die geavanceerde bescherming maakt dat al deze e-mails ook nog eens op virussen, malware en andere bedreigingen worden gecontroleerd. Ook de zogenaamde ‘zero-day’ aanvallen worden door ons spamfilter gestopt. Een Zero-day bedreiging is een bedreiging die nog niet eerder is gezien en geen vergelijking kent in reeds bekende bedreigingen.

Via ons spamfilter houden we je e-mailaccount veilig en je postvak-in overzichtelijk met e-mails die ook echt bedoeld zijn voor jou. Wil je nóg meer doen om jouw e-mail veilig te houden? Bekijk dan ook onze Artificial Intelligence oplossing gericht op phishing als aanvulling op jouw e-mail security.

E-mailarchief: continuïteit en compliance

Wij werken bij onze e-mailbeveiligingsoplossing met een e-mailarchief dat los staat van Microsoft 365. In tijden waarin steeds vaker gevraagd kan worden om zaken te kunnen aantonen vanuit compliance of eDiscovery is het van belang om die data te kunnen overdragen als het moet. Aan wat voor scenario’s moet je dan denken? Denk aan een confrontatie met binnenlandse of buitenlandse dataonderzoeken gerelateerd aan patentzaken, aansprakelijkheid, disputen en in het ergste geval bijvoorbeeld bij omkoping of fraude.

Iedere medewerker in je organisatie krijgt met onze oplossing een persoonlijk e-mailarchief. Dit betekent dat alle verzonden en ontvangen berichten gearchiveerd worden (met een maximum van zeven jaar). Iedere medewerker kan altijd zelf zijn of haar eigen archief raadplegen. Dit vergroot niet alleen de zoekfunctionaliteit van de gebruiker, maar biedt tevens een voordeel op compliance vlak. Het wordt voor medewerkers namelijk onmogelijk om e-mails definitief te verwijderen. Wanneer een medewerker de organisatie verlaat is het mogelijk het archief beschikbaar te maken voor zijn/haar manager. Hierdoor blijft e-mailhistorie beschikbaar, maar is het niet nodig om een betaalde licentie aan te houden voor deze oud-medewerker.

Back-up

Een belangrijke aanvulling binnen onze e-mailbeveiliging is natuurlijk de mogelijkheid om data terug te kunnen halen indien daar iets mee zou gebeuren. Vandaar dat wij onze klanten standaard voorzien van een back-up van alle Office 365 data, waaronder data in Exchange Online. Van je e-mailaccount tot je contactpersonen of agenda. Indien iemand (per ongeluk) data of een account van een medewerker verwijdert of deze door ransomware besmet raakt, bestaat de mogelijkheid om de data te herstellen vanuit de gemaakte dagelijkse back-ups.

De voordelen op een rij

 • ✓

  Een geavanceerde spamfilter om spam te weren.

 • ✓

  Controle op virussen, malware en andere bedreigingen in jouw e-mail.

 • ✓

  Een overzichtelijke e-mailbox waardoor de productiviteit van medewerkers beschermd wordt.

 • ✓

  Elke medewerker heeft een persoonlijk e-mailarchief.

 • ✓

  Jouw data altijd en overal beschikbaar via een back-up.

Wil jij ook Next Level e-mailbeveiliging? Neem contact met ons op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: