Netwerkbeheer
ICT-beheer

Netwerkbeheer

Een efficiënte werking van jouw netwerk, zodat jij kunt doen waar je goed in bent? Ontdek wat ons netwerkbeheer voor jou kan betekenen!

afspraak maken neem contact op

Next Level netwerkbeheer

Het netwerk waarmee je werkt moet uiteraard goed dienst doen. Denk aan alle infrastructuur waarmee je kunt internetten, het op de juiste manier aansluiten van je pc en een goede werking van je WiFi signaal. Zaken die nodig zijn voordat je überhaupt kunt beginnen met computers en software.

Continu verbeteren

Bij Tredion zorgen wij ervoor dat jij jezelf als ondernemer kunt blijven richten op hetgeen waar je goed in bent. Jouw kernactiviteit levert je immers veel meer op dan dit. Voor een vast bedrag per maand beheren, monitoren én updaten wij jouw omgeving. En dat monitoren doen we uiteraard proactief, zodat wij mogelijke problemen al opsporen voordat jij er iets van merkt. Zo zorgen we ervoor dat alles op de juiste manier blijft werken.

Achter de schermen zoekt ons platformteam continu naar verbeteringen. Bijvoorbeeld om updates sneller te laten verlopen, zodat jij en jouw medewerkers hier niet tot nauwelijks last van zullen hebben. Terwijl jij je werk doet, doen wij aan de achterkant waar wij goed in zijn: jouw netwerk zo goed en zo snel mogelijk laten werken.

Netwerkbeheer uitbesteden: wat kun je verwachten?

Wanneer je het netwerkbeheer uit handen geeft aan Tredion, zorgen wij ervoor dat het up-to-date én veilig is en blijft. Is er een update beschikbaar? Dan is het belangrijk dat deze direct wordt uitgevoerd. Dit verhoogt de veiligheid namelijk aanzienlijk.

Ons control center monitort continu wat er speelt. Denk aan mogelijke updates of dat er iets offline is. En stel dat er een lek of een bug in je WiFi komt waardoor je niet meer veilig bent, zorgen wij ervoor dat dit goed en snel wordt opgelost. Dat is de service die wij bieden!

Geef je netwerkbeheer uit handen

Heb je de keuze gemaakt om je netwerkbeheer uit te besteden, dan doorlopen wij een aantal stappen om zo goed mogelijk te kunnen starten. Allereerst gaan we na wat er allemaal binnen jullie netwerk valt. Dit willen we zo goed mogelijk inrichten, waarbij het de truc is om zoveel mogelijk te segmenteren.

We maken aparte clusters die op zichzelf draaien. De server is een apart cluster, maar ook apparatuur van derden (denk aan airconditioning met WiFi of een alarmsysteem) en de computers. Dit zorgt ervoor dat ieder cluster apart fungeert. Stel dat er binnen één van de clusters iets gebeurt, dan blijft het binnen dat cluster en wordt erger voorkomen.

Systeem- en netwerkbeheer bij Tredion: de voordelen

 • ✓

  Als ondernemer heb je de focus op waar je goed in bent, de kernactiviteit.

 • ✓

  Onze netwerkoplossing biedt continuïteit.

 • ✓

  Door de continue monitoring beschermt deze vorm van netwerkbeheer jou en je bedrijf tegen cybersecurityaanvallen en hackers.

 • ✓

  Een vast bedrag per maand.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: