‘Veiligheid staat voorop’
case

‘Veiligheid staat voorop’

PPS Security uit Den Bosch heeft ons benaderd om juist ook hun digitale veiligheid op het gepaste niveau te brengen!

PPS Security in het kort

PPS Security logo

PPS Security is als middelgroot beveiligingsbedrijf al meer dan twintig jaar actief. PPS Security staat voor een aangepaste aanpak, want geen situatie is hetzelfde. Werken met een beveiligingsplan op maat, wat past bij een specifieke situatie. PPS Security staat voor veilig, sociaal vaardig, ervaring en motivatie. PPS Security kiest zoveel mogelijk medewerkers in een vast dienstverband. Dat bevordert de binding, de ervaring en de vakkundigheid. Zij zijn gespecialiseerd in gemeentelijke opdrachten, wijk- en villawijk beveiliging, persoonsbeveiliging, evenementen beveiliging en horecabeveiliging. PPS Security begeleidt die beveiligingstrajecten van A tot Z. Bovendien verlenen zij verwante diensten en services én verzorgen opleidingen en trainingen. PPS Security is een partner om op te vertrouwen!

Klantcase PPS Security

‘Heldere taal en wegblijven van jargon’

Rico van Huizen is manager bedrijfsvoering bij PPS Security. Hij beheert de systemen, zorgt dat het kantoor als een geoliede machine functioneert en is verantwoordelijk voor financiële analyses en de strategie. “We zijn een echt familiebedrijf. Op kantoor werken we met negen mensen. Onze dienstverlening begint voor een groot deel op kantoor en ook vanuit dat perspectief is ‘veiligheid’ heel belangrijk voor ons. Wij willen onze data zo optimaal mogelijk beschermen. In het verleden maakten we gebruik van een server, waar die veiligheid niet voldeed aan onze eisen.” Rico vervolgt: “We hebben een aantal ICT-partijen gesproken: de voorstellen bestonden uit gigantisch zware pakketten, met zware hardware componenten. Voor een ander perspectief hebben we toen bij Microsoft aangeklopt. Zij werken samen met door hen geselecteerde bedrijven: op die manier hebben we kennisgemaakt met Tredion. Vervolgens bracht Tredion onze behoeften in kaart en gaf aan dat eerdere voorstellen veel te grootschalig waren. Het fijne was dat Tredion weg bleef van jargon en in heldere taal hun visie gaf.”

Uitleg over nieuwe werkvormen

Marc-Jan Alblas is als adviseur vanuit Tredion verbonden met PPS Security. “Onze oplossing voor de specifieke vraag van PPS Security bestaat uit de moderne werkplek. Zij werken inmiddels met Office 365 en SharePoint. Daarnaast loopt de wegfasering van de fysieke server.” Marc-Jan vervolgt: “We completeren onze dienstverlening met netwerkbeveiliging door een managed firewall, we verzorgen managed WiFi én bieden ondersteuning met de helpdesk.” Rico: “Wij werken veel met mensen van de oude garde. Daardoor is de transitie naar online werken soms lastig. Dat heeft Tredion heel goed begeleid: de uitleg over nieuwe werkvormen was duidelijk. De collega’s konden direct aan de slag. Daarbij is de installatie van laptops bijvoorbeeld keurig verzorgd.”

Gemak, duidelijk en snelle service

Rico: “Het goede van Tredion is het gemak, de duidelijkheid en vooral hun snelle service! Ze denken echt mee en onze verzoeken worden gelijk opgepakt. Het verloopt snel en overzichtelijk. Bart Verbruggen wil ik hierbij graag speciaal noemen. Waar Marc-Jan als projectleider het proces begeleid heeft, was Bart als ICT Engineer in de buitendienst voor onze medewerkers altijd aanspreekbaar voor concrete vragen bij de implementatie!” Rico besluit: “Het meedenken van Tredion is kenmerkend voor heel het proces: zowel bij de oriëntatie- als de implementatiefase. Onderwerpen zijn goed doorgesproken met de verantwoordelijken en er zijn goede vragen gesteld. Hun onderzoek om maatwerk te leveren is echt goed! En daardoor werken onze ICT-systemen nu ook Next Level!”
Meer over Next Level

Klantcase PPS Security 2

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: