Cloud

Cloud

Werken in de cloud maakt het werk leuker, makkelijker én sneller. Wij kunnen de juiste totaaloplossing verzorgen!

afspraak maken neem contact op

Jouw nieuwe cloud oplossing

Een stuk ijzer in de kast hebben staan is niet meer van deze tijd. In plaats daarvan werken veel bedrijven in de cloud. En jij (binnenkort) misschien ook wel! Het werken in de cloud kent tal van voordelen. Zo kun je jouw werk altijd en overal uitvoeren, is het ontzettend veilig en kun je makkelijk opschalen naar een grotere omgeving.

Wij werken met Microsoft 365 en tal van andere oplossingen van Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan Azure: de totaaloplossing van Microsoft voor allerlei clouddiensten. En doordat Microsoft blijft vernieuwen, maak jij met Azure continu gebruik van de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je bij!

De aanpak van Tredion

Wij weten als geen ander hoe we de cloud voor verschillende bedrijven het beste kunnen inrichten. Samen met jou achterhalen we de manier van werken van jou en je medewerkers. We denken goed na over wat jullie nodig hebben om jullie werk zo goed mogelijk te kunnen verrichten.

Door het werken in de cloud bieden we jou gemak binnen je IT-oplossingen. Ons hoofddoel is om jou te ontzorgen en om jouw IT zo soepel mogelijk te laten verlopen. Werken in de cloud draagt hieraan bij, juist omdat je op deze manier je werk overal kunt uitvoeren. En dat is in deze tijd waarin hybride werken binnen veel organisaties de hoofdrol speelt geen overbodige luxe.

Neem contact op

Stappenplan ICT-migratie

Download deze whitepaper en ontvang onze nieuwsbrief.

Klik hier direct downloaden

Cloud

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: