vorige

Microsoft Partner

Microsoft is één van onze belangrijkste partners. En daar zijn we als Tredion erg blij mee!

Partnership

Tredion doet er alles aan om het partnership te behouden en waar mogelijk verder uit te breiden. Maar wat houdt deze partnership nu precies in en wat heb jij eraan als klant?

Microsoft certificeringen

Het partnerlandschap van Microsoft is wereldwijd gezien enorm groot. Microsoft Partner word je echter niet zomaar. Om Microsoft Partner te worden én te blijven moet je voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. Microsoft kent 3 statussen die ze uitgeven op basis van competenties, deze zijn van hoog naar laag:

1. Microsoft Gold Partner
2. Microsoft Silver Partner
3. Microsoft Partner

Microsoft partnerschapTredion heeft op 4 competenties de Gold status en op 4 competenties de Silver status, de belangrijkste voorwaarden om Gold of Silver te worden zijn:

1. Je bent altijd up-to-date

De oplossingen van Microsoft zijn continue onderhevig aan vernieuwingen en verbeteringen. Om onze status te mogen behouden zijn we verplicht om de nieuwste examens met meerdere collega’s af te leggen en zo onze kennis bij te houden. Dit betekent dat we onze klanten altijd kunnen ondersteunen met de nieuwste technieken en innovaties zodat zij ook hier hun voorsprong behouden ten opzichte van hun concurrenten.

2. We voldoen aan de hoogste normen

Zaken als een geautomatiseerde leverstraat, een systeem om kwaliteit te borgen en advanced support overeenkomst met Microsoft zijn stuk voor stuk een vereiste om onze status te kunnen behouden. Hiermee kunnen zowel wij als Microsoft borgen dat onze klanten hun dienstverlening krijgen op het juiste niveau.

3. We bieden Proof of Concept

Om de Gold of Silver status te kunnen voeren zijn we simpelweg verplicht om aantoonbaar te maken dat we bij meerdere klanten succesvol de Microsoft diensten hebben geïmplementeerd en blijven implementeren. Elk jaar wordt hierbij gekeken of we voldoende klanten hebben waar we met succes onze dienstverlening hebben uitgerold. Dit betekent voor onze klanten dat ze ervan op aan kunnen dat we ruime (en aantoonbare) ervaring hebben met het implementeren van Microsoft oplossingen.

Qualified Multitenant Hoster (QMTH)

Tredion is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH) geautoriseerd door Microsoft om jouw Windows virtuele machines te hosten middels een Microsoft Cloud Agreement subscription of Enterprise Agreement/MPSA op gedeelde hardware. In toevoeging hierop zijn we ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 licenties via Shared Computer Activation (SCA) technology te hosten. Klik hier om meer te weten te komen over het QMTH-programma van Microsoft.

Meer weten?

We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op!
Contact opnemen

Wij werken o.a. samen met deze partners: