vorige

Microsoft Partner

Microsoft Partner

Microsoft is één van onze belangrijkste partners. En daar zijn we als Tredion erg blij mee!

Partnerschap

Wij vinden het partnerschap met Microsoft erg belangrijk en zullen hier dan ook blijvend in investeren. Dit doen we om onze klanten de beste ervaring en inrichting te kunnen bieden met de Microsoft 365 oplossingen. Maar wat houdt ons partnerschap nu precies in en wat heb jij eraan als klant? Dat leggen we hieronder uit.

Microsoft certificeringen

Het partnerlandschap van Microsoft is wereldwijd gezien enorm groot. Microsoft Partner word je echter niet zomaar. Om Microsoft Partner te worden én te blijven moet je voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. Deze voorwaarden zijn gericht op drie categorieën:

1. Prestatie

Deze categorie meet de mogelijkheid van Tredion om haar klantenbestand en het klantenbestand van Microsoft uit te breiden.

2. Vaardigheden

In deze categorie wordt de toewijding aan vaardigheden en training gecontroleerd en weergegeven. De oplossingen van Microsoft zijn continue onderhevig aan vernieuwingen en verbeteringen. Om onze status te mogen behouden zijn we verplicht om de nieuwste examens met meerdere collega’s af te leggen en zo onze kennis bij te houden. Dit betekent dat we onze klanten altijd kunnen ondersteunen met de nieuwste technieken en innovaties, zodat zij ook hier hun voorsprong behouden ten opzichte van hun concurrenten.

3. Klantsucces

Deze categorie wordt gemeten op basis van de groei van het gebruik van Microsoft oplossingen én het aantal geslaagde implementaties. Dit betekent dat wij verplicht zijn om aantoonbaar te maken dat we bij meerdere klanten succesvol de Microsoft diensten hebben geïmplementeerd en blijven implementeren. 

Modern Work

Tredion is Microsoft Solutions partner gericht op ‘Modern Work’. Dit betekent voor onze klanten dat ze ervan op aan kunnen dat we ruime (en aantoonbare) ervaring hebben met het implementeren van de moderne werkplek. Wij helpen dagelijks klanten met het verhogen van hun productiviteit met behulp van Microsoft 365. Ook begeleiden wij hen bij de overstap naar hybride werken met diverse Microsoft oplossingen. Daar zijn we trots op! Meer weten? Lees dan ook onze klantcases!

Microsoft Modern Work

Qualified Multitenant Hoster (QMTH)

Tredion is een Qualified Multitenant Hoster (QMTH) geautoriseerd door Microsoft om jouw Windows virtuele machines te hosten middels een Microsoft Cloud Agreement subscription of Enterprise Agreement/MPSA op gedeelde hardware. In toevoeging hierop zijn we ook geautoriseerd om Office 365 ProPlus (inclusief E3 en E5), Project Online Professional en Visio Pro voor Office 365 licenties via Shared Computer Activation (SCA) technology te hosten. Klik hier om meer te weten te komen over het QMTH-programma van Microsoft.

QMTH

Meer weten?

We helpen je graag verder met Microsoft 365. Neem gerust contact met ons op. Tip! Lees ook onze blog over onze keuze voor het Microsoft platform.
Contact opnemen

Wij werken o.a. samen met deze partners: