Power Apps
Moderne werkplek

Power Apps

Met Power Apps van Microsoft ontwikkel jij zelf je apps, zónder programmeerkennis. Bekijk de mogelijkheden en ontdek wat het voor jou kan betekenen!

afspraak maken neem contact op

Next Level Power Apps

Misschien is in de organisatie waar je werkzaam bent het maken en ontwikkelen van een eigen app al eens besproken. In veel situaties wordt dit afgewimpeld. Je denkt namelijk al snel dat het te duur of te complex is.

Power Apps, wat onderdeel is van het Microsoft Power Platform, brengt hier verandering in. Hiermee kun je zelf snel en gemakkelijk én zonder programmeerkennis apps ontwikkelen. Een werkbonnen app voor de buitendienst, een checklist app voor je magazijnmedewerkers of eindelijk af van die papieren bezoekerslijst bij de receptie? Het is allemaal mogelijk!

Microsoft Power Apps: wat kan het voor jou betekenen?

De Power Apps tool biedt je ontzettend veel mogelijkheden om middels vooraf geprogrammeerde flows, knoppen en User Interfaces (UI’s) een applicatie te bouwen. Het uiteindelijke doel van zo’n Power App is om processen efficiënter te maken.

Het fijne van Power Apps is dat het altijd en overal beschikbaar is op een tablet of mobiele telefoon. De medewerkers die met de app moeten werken, kun je gemakkelijk toegang geven. Met Power Apps zorg je ervoor dat processen en handelingen die nu handmatig plaatsvinden omgezet worden naar een digitale manier van werken. Het positieve gevolg daarvan is dat zo’n proces veel minder tijd kost. Tijd die je mooi weer ergens anders in kunt steken!

Meer weten? Lees dan ook de blog van onze collega Tim over de functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen van Power Apps hier.

Jouw eigen Power App via Tredion 

De tijd die de ontwikkeling van een Power App in beslag neemt is minimaal. Zeker wanneer je kijkt hoeveel tijd je er na de ontwikkeling mee bespaart. Afhankelijk van de complexiteit van de app is er een aantal uren nodig voor de ontwikkeling ervan. Vervolgens zetten wij de Power App live en kun je de app meteen in gebruik nemen om er mee aan de slag te gaan.

Wanneer je eenmaal het gemak van de eerst ontwikkelde app inziet, is de kans zeker aanwezig dat je met meerdere apps wilt gaan werken binnen de organisatie. En dat begrijpen wij goed! Je raakt geïnspireerd en gaat meerdere interne processen tegen het licht houden. Belangrijk in het maken van een beslissing is om altijd na te denken over de winst. Wat gaat het opleveren wanneer je deze app ontwikkelt en de app in gebruik neemt? Dat moet de doorslag zijn voor het al dan wel of niet ontwikkelen van een nieuwe app.

De voordelen van Power Apps

 • ✓

  Minder handmatige handelingen, meer digitaal werken.

 • ✓

  Tijdwinst, omdat processen veel minder tijd kosten.

 • ✓

  De data komt direct terecht in de juiste systemen.

 • ✓

  Zonder programmeerkennis ontwikkel je je eigen Power App.

Ben je benieuwd naar de werking van Power Apps en op welke manier dit binnen jouw organisatie bij kan dragen aan een soepelere manier van werken? En wat Tredion hierin voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

Neem contact op

Next Level cases

Boek jouw vrijblijvende kennismaking!

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met Next Level ICT? Plan dan een kennismakingsgesprek met één van onze gespecialiseerde ICT-adviseurs. Klik hier afspraak maken

Hier zijn we trots op:

Wat klanten over ons zeggen

IT moet ten dienste staan aan onze praktijk. Het moet mogelijkheden creëren om kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. Tredion is een betrokken partner die aantoont de hoge verwachtingen in ondersteuning waar te maken.

Peter van der Westerlaken | Hertoghs Advocaten

Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd.

Hans van Willegen | B&T

Het grootste compliment is misschien wel dat onze medewerkers zich serieus genomen voelen door de mensen van Tredion! Er wordt geen drempel ervaren, omdat ze altijd terecht kunnen en altijd goed worden geholpen.

Linda Haak | Dichtbij Kinderopvang

We zijn al meer dan 10 jaar klant van Tredion. In die tijd zijn we hard gegroeid en zijn onze eisen veranderd. Tredion heeft hier altijd goed in meegedacht. Wij willen onze droom waarmaken en vrijuit kunnen ondernemen.

Rudy Palit | BOBA Autismegroep

Tredion heeft de aansluitingen verzorgd tijdens onze digitale verhuizing en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!

Peter Vet | All-Om

Tredion zorgt ervoor dat er op elke veerboot goede, gebruiksvriendelijke en veilige WiFi beschikbaar is. Het is fijn om ze over de vloer te hebben. Ze zijn altijd enthousiast en je merkt dat ze er veel verstand van hebben.

Johan Hania | Riveer

Het is fijn dat Tredion meedenkt om ons werkproces te verbeteren. Bovendien filteren ze voor ons alle mogelijke oplossingen en bepalen we samen welke technieken voor ons van waarde zijn. Zo kunnen we als bedrijf het verschil maken ten opzichte van de concurrentie.

Joep van den Broeke | Ciparo

De kracht van Tredion is dat problemen altijd snel worden opgelost. De mensen op de helpdesk zijn luisterend ingesteld: ze zijn geduldig en begripvol. Onze medewerkers hebben zelf contact met de helpdesk: hoe directer, hoe eerder opgelost!

Kees van Willigen | Munio

Tredion is een partner die meedenkt met onze ICT. Ze zijn een sparringpartner, maar geven ook antwoord op specifieke vragen. Ze schakelen goed tussen onze verschillende bedrijven, met verschillende vragen. Omdat ze goed blijven communiceren komen ze altijd met een oplossing.

Michel Deelen | I.D.E.A. Nederland/Energievolutie

Tredion reageert snel en kundig wanneer er zich problemen voordoen. Ongeacht ‘kantoortijden’! Ze zijn flexibel en ze denken mee op strategisch ICT-niveau. Daarnaast informeren ze ons voortdurend over ontwikkelingen op ICT-gebied die voor ons van toepassing kunnen zijn.

Mark Versteegh | MVIE Audiovisuele Techniek

Tredion is met ons een partnership aangegaan! De gedrevenheid, het enthousiasme en de continue bereidheid om met ons mee te denken is onderscheidend. Onze uitdagingen zijn hun uitdagingen.

Edward van der Meijden | Cantrijn

Wij werken o.a. samen met deze partners: