Verhuizing van digitale voorzieningen
case

Verhuizing van digitale voorzieningen

Peter Vet schakelde Tredion in voor de verhuizing van de digitale voorzieningen Cloud, Microsoft 365, SharePoint en (mobiele) telefonie.

All-om in het kort

AllOm logo

All-Om verleent alomvattende diensten met betrekking tot het plaatsen en installeren van Ikea keukens. Peter Vet, inmiddels vergezeld door zijn broer en compagnon Philip, heeft zijn bedrijf sinds de oprichting in 1990 gestaag zien groeien. Na meer dan dertig jaar bestaat All-Om uit meer dan 25 medewerkers en werken zij samen met twintig zzp’ers. Het werkterrein van All-Om spreidt zich uit van Amsterdam tot Gorinchem en van de Noordzeekust tot de Duitse grens. All-Om werk al jaren samen met Tredion als vaste IT-partner.

Klantcase All-Om

Internetinfrastructuur

All-Om bedient wekelijks dertig tot vijftig klanten. Mede door de voorbereidingswerkzaamheden voor het plaatsen van keukens, levert dit een groot aantal digitale documenten, waaronder veel foto’s en tekeningen, per klant op. Eerder realiseerde Tredion al de overstap naar ‘de moderne werkplek’. Toen All-Om ook letterlijk uit zijn jasje groeide en per januari 2021 naar een nieuw en groter pand is verhuisd, heeft Tredion ook de verhuizing van digitale voorzieningen – Cloud, Microsoft 365, SharePoint en (mobiele) telefonie – verzorgd. Daarbij kwam een nogal ongebruikelijke uitdaging om de hoek kijken: er was nog geen internetinfrastructuur aanwezig in en rond het nieuwe pand in Vuren.

Straalverbinding

Peter Vet: “Jan van Wijgerden is zelf het dak opgegaan met behulp van een hoogwerker!” Er is een straalverbinding aangelegd die in direct contact staat met het pand van een andere klant van Tredion, een paar honderd meter verderop. Via de straalverbinding maakt All-Om nu gebruik van internet, waardoor ‘de moderne werkplek’ volledig functioneert. De tijdelijke en creatieve oplossing, in combinatie met de vrijwel perfect verlopen verhuizing, zorgt dat All-Om ook in het nieuwe pand optimaal gebruik kan maken van de Cloud, SharePoint en andere onderdelen van ‘de moderne werkplek’.

‘Ze denken altijd in oplossingen!’

Peter Vet is uitermate tevreden met de digitale verhuizing. “Dat heeft Tredion fantastisch gedaan!” Omdat al gebruik werd gemaakt van voorzieningen als Microsoft 365, verliep de verhuizing bijzonder soepel. Peter: “Tredion heeft de aansluitingen verzorgd en alles werkt perfect. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken. Jan van Wijgerden, Roy de Bruijn, en de monteurs ook. Ze denken altijd in oplossingen, dat is nu ook weer gebleken!” ‘De moderne werkplek’ functioneert volledig in het nieuwe pand: dankzij de creatieve oplossing van Tredion werkt All-Om ook in Vuren Next Level!

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: