Creatief, effectief en efficiënt werken
case

Creatief, effectief en efficiënt werken

Maak kennis met Hans van Willegen van B&T. Hij zocht een IT-partner die het mogelijk zou maken om creatief, effectief en efficiënt samen te werken.

B&T in het kort

B&T klantcaseB&T is al dertig jaar actief als adviesbureau in het primair en voortgezet onderwijs. Met vijftig adviseurs levert B&T een breed palet aan diensten op het terrein van strategie, organisatieontwikkeling, bestuur en management en de inrichting van het onderwijs. B&T bestaat naast organisatieadvies uit de onderdelen interim-management, werving & selectie, academie en het communicatiecollectief.

Projectmatig werken ondersteunen met ICT

Vanuit B&T ontstond de wens om de projectmatige manier van werken voor opdrachtgevers te ondersteunen met ICT-faciliteiten die het mogelijk zouden maken om creatief, effectief en efficiënt (samen) te werken. Inclusief de wens om op afstand te werken met mobiele telefoon en tablets. De ICT-tools moesten passend zijn bij de verschillende werkstijlen. Van chatprogramma’s tot de meer traditionele e-mail en op documenten gebaseerde apps, tools die ervoor zorgen dat medewerkers makkelijker kunnen samenwerken.

De moderne werkplek

Tredion adviseerde B&T om gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van Office 365 en introduceerde ‘De moderne werkplek’, in combinatie met ‘Slimmer werken’.
Specialisten van Tredion hebben dit proces begeleid en het gebruik en de adoptie van Office 365 gemonitord. De resultaten worden regelmatig besproken om de doelstellingen en wensen van B&T te evalueren.

Waarom Tredion als partner?

Directeur Hans van Willegen: “Na een zorgvuldige leveranciersselectie stak Tredion er met ‘kop en schouders’ bovenuit. Tredion had het beste verhaal, het best gefaseerde plan én een duidelijke prijs. De praktijk heeft die indruk alleen maar bevestigd: de implementatie van de nieuwe werkwijze werd vlot volgens plan gerealiseerd. We zijn erg tevreden over de begeleiding en nazorg van Tredion. Een heel groot pluspunt is de helpdesk. De medewerkers zijn vriendelijk en zeer deskundig. Zij kennen onze organisatie en weten snel het probleem te achterhalen en op te lossen.”

Ook slimmer werken?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. We helpen je graag verder met jouw ICT-uitdagingen!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: