Veiligheid en betrouwbaarheid centraal
case

Veiligheid en betrouwbaarheid centraal

Maak kennis met Peter van de Westerlaken van Hertoghs Advocaten. Hij zocht een partner die in zijn business een optimaal netwerk en veiligheid gaf.

Hertoghs Advocaten in het kort

Onze klant: Hertoghs Advocaten Hertoghs Advocaten is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het behandelen van conflicten met de belastingdienst, de FIOD en het Openbaar Ministerie. De advocaten beheersen zowel het fiscale recht als het strafrecht. Vanwege de kennis van de fiscale wetgeving behandelen de advocaten van Hertoghs met name fraudezaken met een financiële dimensie zoals belastingfraude, witwassen en valsheid in geschrifte.

Klantcase Hertoghs Advocaten

Hoogstaande veiligheid en betrouwbaarheid van de netwerkomgeving

De ICT moet ten dienste staan aan de praktijk van Hertoghs Advocaten. Daarnaast moet het mogelijkheden creëren om de kwaliteit en efficiency van de praktijkvoering te optimaliseren. Twee kernwaarden zijn daarbij van groot belang: veiligheid en betrouwbaarheid. De ICT-wereld verandert snel, de partner die de ICT ondersteunt is voor Hertoghs van grote waarde. Minstens zo belangrijk als het platform waarop ze werken en de veiligheid en betrouwbaarheid daarvan.

CTO, stabiele omgeving en noodplan

Hertoghs Advocaten had behoefte aan een partij die de rol van Chief Technology Officer op zich neemt. Iemand die weet wat er speelt in de markt, wat de optimale oplossingen zijn en hier een gedegen advies in geeft. Een stabiele netwerkomgeving in de private cloud, een managed firewall die specifiek ingericht is op de hoge wensen van een advocatenkantoor. ” Een advocatenkantoor zoals de onze stelt hoge eisen aan de inrichting van het ICT-landschap”, geeft Peter van Westerlaken aan. “En gebeurt er dan toch iets? Dan maken we graag gebruik van een subliem doordacht back-up plan zodat onze onderneming binnen no-time weer functioneert”

Betrokkenheid

Peter van de Westerlaken vertelt: “De kantoorgenoten van Hertoghs zijn in hoge mate betrokken bij de cliënten en praktijk. Dat is vanzelfsprekend en één van de voorwaarden om voor de cliënten van Hertoghs het beste resultaat te behalen. Onze lijfspreuk is niet voor niets: ‘for the worst case, the best scenario’. Die mate van betrokkenheid verwacht Hertoghs ook van haar toeleveranciers. Tredion heeft aangetoond dat zij dit waar kan maken. De mensen van Tredion weten wat er nodig is om deze praktijk optimaal te ondersteunen, niet alleen nu maar ook gericht op de toekomst. Ook wanneer het erop aan komt, 24/7 als het nodig is. De betrokkenheid tussen beide partijen is groot.”

Ook Next Level ICT?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. We helpen je graag verder met jouw ICT-uitdagingen!

Plan een afspraak

Meer cases

Wij werken o.a. samen met deze partners: