Teams Meeting Rooms: hybride vergaderen op hoog niveau
Blog

Teams Meeting Rooms: hybride vergaderen op hoog niveau

Werken op afstand wordt steeds gebruikelijker in onze digitale wereld. De behoefte aan hybride vergaderruimtes groeit evenredig mee. Daarom deelt Raymond Verbaan in deze blog de mogelijkheden van Teams Meeting Rooms, de oplossing van Microsoft voor online vergaderingen.

Teams Meeting Rooms: hybride vergaderen op hoog niveau

Teams Meeting Rooms is een oplossing die de manier waarop we met elkaar vergaderen en communiceren transformeert, zowel intern als extern.

Wat zijn teams meeting rooms?

Met Teams Meeting Rooms bieden we een geïntegreerde vergaderervaring die hardware en technische mogelijkheden combineert. Je vergaderingen verlopen naadloos en effectief. Van het eenvoudig reserveren van de ruimte vanuit je Outlook-agenda, tot het betrekken van mensen die thuiswerken. Alles ontworpen om de gebruiker centraal te stellen.

Diverse hardware mogelijkheden

Eén van de grootste voordelen van Teams Meeting Rooms, is de veelzijdigheid in hardware-opties. Of je nu kiest voor een eenvoudige call-in oplossing met een barspeaker en camera in één, of voor een systeem met meerdere beweegbare camera’s die zowel de zaal als de spreker in beeld brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vanuit huis vergaderen

Wij bieden verschillende vormen aan: een all-in-one systeem, geschikt voor vier tot acht personen, en een grotere opstelling voor zes tot tien personen, afhankelijk van de omvang van de ruimte. Ook voor het deelnemen aan vergaderingen vanuit huis bieden we – bijvoorbeeld – thuiscamera oplossingen.

Voor elke ruimte een oplossing

Grote of kleine vergaderruimte: de doelen van een vergadering zijn divers. Teams Meeting Rooms biedt voor elke situatie een oplossing. Met de mogelijkheid in te zoomen, wordt vergaderen interactief en levensecht. Een mooie bijkomstigheid die we, zeker tijdens de coronaperiode, als een enorme boost hebben ervaren.

Technologie die het verschil maakt

De meeting bars, uitgerust met AI-technieken, verbeteren de geluidskwaliteit door echo’s, galm en bijgeluiden te elimineren. En ze zorgen voor een levensecht resultaat. Dat maakt het mogelijk gesprekken zo helder mogelijk te voeren en vergaderingen efficiënt te notuleren.

Implementatie en mogelijkheden

Afhankelijk van je wensen, varieert de implementatie van Teams Meeting Rooms. De investering is beperkt en het traject is overzichtelijk. Van een eenvoudige opstelling, tot een uitgebreid systeem met alle denkbare functionaliteiten. Wij adviseren bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw vergaderruimte.

Ons streven is de moderne werkplek voortdurend te innoveren en te verbeteren. Teams Meeting Rooms is een goed voorbeeld hoe we dit doel realiseren. Ben jij klaar om je vergaderingen naar the Next Level te tillen? Neem contact met mij op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer weten over dit artikel?

Maak kennis met Raymond Verbaan,
hij vertelt je er graag meer over

ICT Adviseur / Binnendienst

Stuur een e-mail
Raymond Verbaan

Meer artikelen

Wij werken o.a. samen met deze partners: